Жената на убития таксиметров шофьор: Ако можех да си върна Митко, бих убила Александър / ВИДЕО





Ивелина Илиева, жената на Димитър Костадинов – таксиметровия шофьор, който бе убит на кръстовището на моста на Адата при катастрофа от две дрогирани и пияни момчета, отчаяно търси възмездие от съда.

"Ако можех да си върна Митко, бих убила Александър!", каза жената.






Обвинен по делото, което се гледа днес, е 20-годишният Александър, от ромски произход. "Искам да го осъдят, защото е направил много нарушения. Трудно и бавно е законодателството у нас, но трябва да има възмездие. Вече две години ходим по мъките, имам документи, които доказват, че той е направил много нарушения – няма книжка, карал е с висока скорост, имало е алкохол и кокаин в кръвта му.






Всичко е станало за част от секундата. Знам, че не мога да си върна Митко, но трябва да има възмездие", казва жената. Според нея нашата съдебна система е тромава и бавна, особено когато се отнася за малцинствата. "Ако аз направя нещо подобно, сигурно досега щях да бъда в затвора без съд и присъда. Знам, че и между тях има съвестни, но… Александър е на 23 години, един ден ще излезе от затвора, но Митко никой няма да ми върне“.






Ивелина се възмущава на съда затова, че вече е 6-то заседание, а все още няма присъда.

Катастрофата с фатален край за Димитър стана на 3 август 2019 г. около 3.45 часа на кръстовището на бул. "Шести септември" и моста на "Адата".






В БМВ-то, което е нанесло фаталния удар за таксиметровия шофьор, са били двама – обвиняемият Александър Димитров на 23 години и неговият приятел Щерьо Атанасов. Двамата са били употребили алкохол и кокаин.


Четете още:

🔴 Пловдивски шофьор потегли с висяща наполовина отвън количка с бебе / СНИМКИ

🔴 Запалиха колата на учителя, спасил дете при катастрофа / ВИДЕО

🔴 Двойна доза силикон за БГ Барби / СНИМКИ





Източник: plovdiv24





Коментари

горе