Добре, Андре Токев в затвора, а убиеца на Милен Цветков кога?



Както вчера стана ясно шеф Андре Токев влиза в затвора за да излежи ефективна присъда от 7 месеца. Да припомним, че в края на миналата година бе хванат да шофира пиян колата си, останала само по джанти. Това не е първо провинение на топ готвача, има и 3-месечна условна присъда, постановена от варненския съд, отново за шофиране в нетрезво състояние.





При участието си вчера в „Пресечна точка“ неговият добър приятел и колега шеф Иван Манчев коментира новината за влизането му в затвора:

Андре ми е изключително голям приятел, познаваме се над 20 години. Мога да кажа, че при него това е по-скоро изключение, а не практика. Той е голям професионалист и добър човек, познавам семейството му, семейни приятели сме. От друга страна добре, че имаше Господ да не пострада никой освен той. Ще си понесе отговорността, защото смятам, че е изключително отговорен човек. В момента се чувства дълбоко унизен и виновен и това ще е урока на живота му.





Зрителите също не останаха безучастни, тази новина изкара спомена за друго дело, което се точи вече близо 2 години и виновникът за смъртта на Милен Цветков не е в затвора.

Добре.А тоя дето уби Милен Цветков, а тия дето си разчленяват жените и децата?!? А тия дето точат милиони от държавата?! А тия дето пускат фалшиви клинични пътеки?! Ама този е известен, вкарват го…демек пред закона всички сме равни😂но всички знаем истината 😉





Не се подигравайте. Не го оправдавам, щом е сключил и споразумение, значи сам осъзнава и колкото и да не му се иска, ще трябва да изтърпи присъдата. На всеки се случва да греши, абсолютно всеки е допускал множество грешки в живота си. Някой са си такива по характер, други като Андре Токев го правят от глупост и лична безотговорност. Има и такива, които пък твърдят, че били много уравновесени и спокойни. Дали от глупост, дали от външни фактори или от чиста проба импулсивност, дори и най-тихичките допускат огромни грешки с трайни последици. Важното в случая е, че няма други пострадали. Това според мен е все пак и някакво лично успокоение за Андре Токев. Той ще лежи в затвора, а ти, който се подиграваш и/или злословиш, опитвай, освен от твоите, понякога да се учиш и от чуждите неволи. 🙂





Може ли да обясните на всички, как така, без да е пострадал никой, вкарвате човекът в затвора, а малкия наркоман, който уби Милен Цветков си седи вкъщи даже?!!! Питам?!!! Вие нормални ли сте??? Вие, всичките медии, както и законът, който уж ни закриля?!

Чудничко, няма значение кой е да си носи наказанието. Особено, след като това му е втората присъда за същото.
Много строг тоз съд, да беше и към онова синче мамино което уби Милен Цветков…..цена нямаше да има!





Той ще влезе защото е човек. Всеки греши. А това келеме което уби Милен Цветков всячески се стреми да избегне наказанието.

А Максим Ставийски колко лежа за убийство след като шофира пиян. Не защитавам Андре Токев, но има много по тежки случаи, които остават безнаказани.

Хората питат, дано получат отговор от тези, от които зависи да раздадат правосъдие и да накажат подобаващо провинилите се, виновни за много престъпления, но все още чакащи присъди.


Четете още:

🔴 Влак помете "Ауди" на жп прелез, мъж и жена загинаха

🔴 Изниза се от NOVA по терлици: Рачков внедрява Анита при конкуренцията / СНИМКА

🔴 Депутат от "Възраждане": Касиерка на "Билла" ми се разкрещя да си сложа маската правилно





Източник: newsbp





Коментари

горе