Скри им шапката! Ретро чалга певица изплува от миналото с хит в Турция / СНИМКИ



Легендарната поп фолк певица Екстра Нина изненада доста приятно феновете си, като направи неочакван пробив на турския пазар, където, както знаем, редица родни изпълнители се ползват с голямо уважение.





Изпълнителката от години живее в южната ни съседка и явно там се чувства далеч по-комфортно, за да продължи да развива музикалната си кариера, като прави песни за турската публика.

"В Турция ще се казвам Нина Димитрова и работя с фирма Arpej Yapım, които съдействаха за качването на клипа ми в най-големия турски канал в ютюб netd müzik", споделя певицата.





За музиката и текста на сингъла си Екстра Нина е заложила на  Ender Çalışkan, аранжимента е поверен на Serdar Seçme, а режисьор на видеоклипа е Utku Çılgın.





Наскоро появата на Екстра Нина в рейтингово турско шоу предизвика и голямо медийно внимание, така че, както се казва, тя е на точното място в точното време.





"Подготвям още песни за турския пазар. Вчера гостувах за пореден път и в шоуто на Фарук Йълмаз по най-гледаната турска телевизия на Балканите специално – Tek Rumeli TV", добавя още тя.


Четете още:

🔴 Млад актьор се изгаври с Ергенът / СНИМКА

🔴 Заформя се скандал! Криско скочи на кръчмар

🔴 Поредна каскада в дъжда: Автомобил се преобърна по таван / СНИМКИ





Източник: Марица





Коментари

горе