Силен дъжд над АМ "Тракия" в района на един от разклоните за Раковски / ВИДЕО



Интензивен дъжд се е излял над магистрала "Тракия" малко след 14.00 часа днес. Кадрите бяха публикувани от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Видеото е направено в района на разклона за Раковски.





През нощта над по-голямата част от страната облачността ще е значителна. На много места в западната половина от страната ще има валежи от дъжд, по-значителни в централните райони на Дунавската равнина. В Източна България вятърът ще отслабне и ще е до умерен от север-северозапад. Утре преди обяд, на повечето места валежите в Северна България ще спрат и облачността ще се разкъса. 





Над Западна и Централна България около и след обяд отново ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. По-значителни ще са в Рило-Родопската област и западната част на Горнотракийската низина. Възможни са и градушки. В източните райони ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб в Източна България до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат между 26° и 31°, в София около 25°. 





Над планините облачността ще е значителна, след обяд - купесто-дъждовна. Ще има валежи от дъжд, на много места и гръмотевици. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 21°, на 2000 метра - около 13°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Вятърът постепенно ще отслабва, ще е до умерен и ще се ориентира от север-северозапад. Максималните температури ще са 28-30°. Температурата на морската вода е 26-27°.





Вълнението на морето ще бъде около 3 бала.


Четете още:

🔴 Взел съм 21 милиона за АМ "Хемус", мислиш ли, че ми пука за глоба от 5000? / СНИМКИ и ВИДЕО

🔴 Това се случва по Южното Черноморие в момента, водата стигна до шестия ред чадъри / СНИМКИ

🔴 Голяма красота се продава в Сопот за поне 2 365 296 лева / СНИМКИ





Източник: plovdiv24





Коментари

горе