Любовна страст или измама? Вижте какви ги вършат след "Фермата" Яни и Лилия Семкова / СНИМКИ



След края на "Фермата" случващото се в живота на Яни силно интригува последователите му в социалните мрежи. Причината, разбира се, е свързана с жена, а най-упоритите слухове гласят, че това е Лилия Семкова, с която провокираха много реакции още в стопанството.





Двамата май продължават да поддържат връзка и след края на шоуто, но колко точно са се задълбочили отношенията им... Много със сигурност, но дали в интимен или само в



Наскоро Яни публикува снимки с жената до себе си, която е направо двойница на Лили... ако не е и самата тя. Феновете му все още гадаят, а вие може и сами да прецените. Поне засега по всичко изглежда, че става дума за съвсем различна жена. Двамата, както се разбира от кадрите, бая се забавляват на коментарите в мрежата.





"Само луксът ни липсва Лилка. Трябва повече да доим пчелите", написа Яни към един от фотосите, а Лили загатна шеговито, че е имало нещо между тях. Точно това загатване обърка и феновете им.





"Не разбирам… Заедно ли сте или не???", пита един от тях. А друг пише: "Знаех си, че на снимката не и Лили просто клюка".

Засега самият Яни запазва мълчание и очевидно е доволен от развоя на събитията.





Нито е отрекъл, нито е потвърдил връзката си с Лили, въпреки че според мнозина двамата са много хубава двойка. "Янка натискай… сватбата е готова… ще се пие ракия", подканва го фен в мрежата.


Четете още:

🔴 Мария показа как спи в самолета / СНИМКИ

🔴 253% ръст! Българите луднаха по имотите в този град! Заради близостта му до Турция и Гърция ли?

🔴 Напомпа устни и промени зъбите си





Източник: Марица





Коментари

горе