Гришо и Никол са разделени от началото на септември, твърдят близки до двойката



Григор Димитров и Никол Шерцингер са се разделили преди повече от месец. Информацията идва от достоверни източници, приближени до най-добрия ни тенисист. Дали обаче всичко е временно или за постоянно, можем само да гадаем.

„Много е трудно да се научи пълна информация. Гришо не е толкова открит, когато става въпрос за личния му живот. Което си е повече от нормално. Но е факт, че от началото на септември те не са се виждали и чували. Да не говорим за интимности. Възможно е още утре да ни изненадат, публикувайки обща снимка, на която са прегърнати. Но е сигурно, че се бяха изпокарали”, твърдят запознати.

Упорито се говори, че Григор първи се осмелил да тегли чертата. Той държал на голяма, истинска връзка, в която освен секс да има и още нещо изключително важно – любов. 


„Донякъде и самата Никол Шерцингер има вина за слабата му форма напоследък. Между тях очевидно са започнали да пламват искри, което няма как да не се отрази на психиката му по време на състезания.  Има и нещо друго – родителите му, усещайки какво се случва, са го посъветвали да гледа преди всичко себе си и да не излага кариерата си на риск. По-твърд в това отношение бил баща му Димитър Господинов”, добавят близки до двойката.

Паралелно с написаното дотук върви и слухът, че хасковлията хлътнал по друга жена, която набирала популярност в областта на спорта.

Самата Никол не приела тежко раздялата. Напротив – след като известно време се сърдела на Гришо, му предложила да си останат само приятели.

„Така че, даже и да забележите скоро снимка, на която са заедно, това не означава, че продължават да бъдат гаджета. Е, ако фотосите са изключително интимни, значи пак са се събрали. С две думи – всичко е много непредсказуемо. Всичко е предпоследно при тях. Но все пак сме склонни да прогнозираме, че едва ли ще се съберат отново. Нека обаче уточним, че прогнозираме, защото на този свят стават всякакви неща”, казват още информаторите.


Четете още:

🔴 Опознай България: Деветашко плато

🔴 Петя Дубарова и страданието на различния творец в света на еднаквите

🔴 Данък "стара кола", а пък удря новите возила. Що е то? България!





Източник: Епицентър





Коментари

горе