Дъщеря ми е мъртва, а набеждават сина ми, че я е убил!



"Знаете ли какво ми е? Дъщеря ми е мъртва и набеждават сина ми, че я е убил. Не мога да го приема."

Това заяви в ексклузивна изповед Павлина Стоянова, която напълно е убедена в невинността на Борислав, предаде Burgas24.bg.

Днес трябваше да започне процесът срещу Хлебаря, но тъй като адвокатът му е бил опериран по спешност, заседанието бе отложено за 15-и ноември. Тогава пред съда ще се изправи и съкрушената жена, която ще разкаже потресаващи подробности от фаталния 19-и юни и ще се опита да докаже невинността на сина си.

"Когато Борислав ми се обади и каза – мамо, Деси почина – се обадих в моргата. Мъжки глас ми съобщи, че по тялото няма следи от насилие, черният й дроб е бил подут и извит, а жлъчката й е приличала на балон. А сега казват, че дробът й е бил спукан, а жлъчката – скъсана. Освен това хемоглобинът й е бил 116 – нещо невъзможно при кръвоизлив, какъвто разследващите казват, че е имало. Готова съм да разкажа всичко това и пред детектор на лъжата", подчерта Павлина.

Според нея, в нощта преди трагедията, Десислава била с приятеля си по чашка, който в момента се явява основен свидетел срещу сина й.

"Накараха го да се признае за виновен, как ли не го заплашваха. Казваха му – днес ще бъдеш тук, и утре и така докато не признаеш. Помисли за детето. заплашваха и него, и бизнеса му", разказа още майката на подсъдимия.   


Четете още:

🔴 ЧСИ блокира дарения за болен баща! 10-годишната Сиси рисува, за да го спаси

🔴 Зърнени храни, които помагат за сваляне на колограми-Елда, кафяв ориз, овес

🔴 Д-р Неделя Щонова разкри: Предлагам ви рецепта, която ме спаси от много болести!





Източник: dunavmost





Коментари

горе