Ето състоянието на детето, което си глътна два пъти езика



Малкият Павел, който си глътна на два пъти езика по време на демонстрациите на празника на спецполицаите в момента се чувство добре. Детето падна без да иска от една от скамейките, които бяха определени за малките гости на събитието до зала "Чайка". Тогава детето си глътна езика за първи път.

За това информира директорът на пловдивската полиция ст. комисар Атанас Илков, който лично се е осведомил от медиците за здравословното състояние на детето. То е оставено за наблюдение в болнично заведение.

Както Марица.бг писа, момченцето два пъти си гълта езика и се наложи да бъде спасявано още преди идването на линейката. Първия път езика му извади баща му, а втория – служителя на КАТ Пловдив Стойчо Яковски.

Сред първите, отзовали се на инцидента, бяха и бившият шеф на КАТ Радослав Начев, който беше сред публиката близо до колабиралото дете, и зам.-шефът на полицията Димитър Събчев.

Докато чакаха линейката на детето бе бинтована главата и то бе държано легнало на една страна на земята.

Директорът на ОДМВР-Пловдив Атанас Илков прекъсна поздравителното си слово и заедно с гостуващия под тепетата зам.-министър на вътрешните работи Стефан Балабанов също дотичаха до мястото на инцидента.

За щастие всичко се размина без усложнения. Детето беше откарано за прегледи в здравно заведение, а празникът на полиция продължи по набелязания сценарий.


Четете още:

🔴 Как Тато сбърка Килифарево с Калофер и го направи град

🔴 Тези 10 храни ни подмладяват с 10 години

🔴 Минималната заплата в Румъния от 1 януари ще е ...





Източник: Марица





Коментари

горе