Погледнете дясната си ръка, ако линията е под показалеца вие сте харизматичен човек, с лидерски качества



Със сигурност сте чували за хиромантията - изкуството да четете по ръцете. Смята се, че върху дланите се отпечатва характерът на човек.

С помощта на тези линии можете да разберете за себе си това, което дори не сте подозирали. Ето как самостоятелно се научете да разпознавате линиите по дланта на ръката си.

Линията на сърцето е основната линия, близка до основата на пръстите.

Чрез нея можете да преценявате каква връзка развива човек с други хора. Въз основа на местоположението ѝ, хората могат да бъдат комбинирани в пет групи. Погледнете вашата дясна ръка и вижте къде е точно тази линия

1.  "А"
Вие сте харизматичен човек, който притежава лидерски качества!

Погледнете дясната си ръка: ако линията на сърцето е с начало средния ви пръст, вие сте лидер. Вие сте независими, амбициозни и правите всичко с огън в очите.

Ако има проблем по пътя си, имате смелостта да вземете правилното решение и да станете победител!

Понякога се отказвате. Но тук си струва да си припомним, че истинският успех не идва бързо. Необходимо е постоянно да се полагат усилия за това. Продължете пътуването си в посоката на това, което обичате да правит, и няма да се объркате.

2.  "Б"
Вие сте любезен и благороден човек!

Ако сърдечната линия започва между показалеца и средния ви пръст, това означава, че сте човек с добро сърце, който винаги е готов да помага на другите. Подкрепяте близки в труден момент. Но трябва да внимавате. В края на краищата, вашата доброта някои хора могат да използват за егоистични цели. Бъдете бдителни и се заобикаляйте само с благородни хора като вас.

3.  "B"
Вие сте чувствителен човек с нежна душевност!

Ако линията на сърцето ви започва близо до показалеца, това означава, че сте уязвими и чувствителни. Дори ако отвън изглеждате силен и независим човек, то вие сте чувствителни в душата си. Понякога реакцията ви към нещата, особено към критиките, е по-силна и вие се чувствате силно наранени. Често се притеснявате за близките и приятелите си. Също така предпочитате вечер с интересна книга или филм, отколкото в шумна дискотека. Но това не е лошо. Чувствителният човек съчетава много положителни характеристики. Вие сте емоционално отзивчиви, работите добре в екип.

4.  "Г"
Ти си човек със златно търпение!

Ако сърдечната линия започва точно под показалеца, това означава, че сте много търпелив. Някой ви настъпва по крака ? Учтиво му го казвате. Ваш приятел ви е поискал заем? Ще изчаквате търпеливо, докато не ви го върне. Хората мечтаят да имат приятел като вас. Но един ден вашето търпение може да се изчерпи и тогава става интересно.

5.  "Д"
Изключения.

Ако линията на сърцето започва от различно място, вие се справяте добре с нещата, които изискват емоционален контрол от ваша страна. Вие се грижите за себе си и то много добре!

Ако линията ви е много извита, това означава, че сърцето ви е твърде добро.

Погледнете отново дясната си ръка, дали интерпретациите съвпадат? 

Споделете тази статия с приятели. Нека те проверяват също!


Четете още:

🔴 Днес е 11 ноември - най-силно енергийният ден в годината, който сбъдва желания

🔴 Днес е свят празник! Почитаме светец-чудотворец и покровител на семейството

🔴 Ето състоянието на детето, което си глътна два пъти езика





Източник: За Жената





Коментари

горе