Ангели в бели престилки спасиха Божидар навръх Архангеловден



Ангели в бели престилки спасиха Божидар навръх Архангеловден, каза развълнувано говорителката на Митница - Русе Руслина Александрова, която от вчера е щастлива баба с първо внуче.

Преди радостта обаче мама Ивета, татко Влади, баба Роси и всички близки преживели кошмарите на едно много тежко раждане. В критичната и за бебето, и за майката ситуация медиците са проявили хладнокръвие и професионализъм, довели до щастлив край.

"Смисълът на живота е самият Живот! За мен Животът придоби нов смисъл - неговото име е Божидар и той се появи на този прекрасен свят с Божията благословия на Архангеловден! Светлото присъствие на ангелското войнство спаси прекрасната ми и смела Ивета при едно много тежко раждане. Нея и внука ми спасиха ангелите в бели престилки - докторите Граматикова, Николова, Ташкова, Цончева, Илиев и Атанасов. Специални благодарности за отдадеността на акушерките Галя Рашкова, Красимира Антонова, Стела Василева и медицинската сестра Цветелина Даскалова! Всички тези професионалисти и Човеци заедно се бориха за Живота и той продължава!

Бъдете щастливи и благословени Етка, Влади и Божидар! Обичам ви!", сподели Руслина Александрова във Фейсбук.  


Четете още:

🔴 Изненадите през 2019 година според зодията! Времето за сънуване свърши, сега е необходимо действие

🔴 На съседката орхидеите цъфтят като полудели, моите са като марули. Е накрая ми издаде тайната си

🔴 Картофена наденичка - новата зверска вкусотия! Поднесете я гореща и ще вземете акъла на гостите!





Източник: dunavmost





Коментари

горе