Актьорът Иван Иванов:Синът ми заслужава да спечели!



Уош ще раздели хонорара с родителите,

после с годеницата

"Синът ми заслужава да спечели. Гордея се с представянето му във "ВИП брадър" и се радвам, че сме го възпитали така, че да не обръща внимание на клюки, интриги и злоба". Така големият ни актьор Иван Иванов според съпругата му Петя Силянова коментира представянето на сина им - Стефан Иванов-Уош в риалити играта по Нова тв. Актьорът от "Всичко е любов" всяка вечер сядал и чакал да започне играта, но най се забавлявал с флиртовете на сина си с Джулката. "За сина ни е важна не толкова външната хубост в момичетата, колкото да има общ език с тях, затова не ме изненадва, че му се хареса Джулиана Гани. Тя е добро момиче", смята майката на Уош. Малко преди да влезе в шоуто, Стефан споделил, че ще раздели хонорара си с тях, а с останалата част ще отидат някъде с годеницата си Мария. Отношенията му с красавицата Мума, за които първо "България Днес" писа, се развиват главоломно, макар не малката разлика във възрастта им. Мума е едва на 22, а рапърът тази година чукна 34 години.

Близки до двойката признават, че знаят за годеж на двамата през март месец, но никой официално не иска да споделя нищо. Човекът, който запознал Мума със Стефан, била бившата на музиканта - Радина Кърджилова. С нея Wosh MС изкара връзка близо девет години. "Най-накрая открих любовта", обяснил на майка си Стефан избора си да е част от живота на Мария Коцева-Мума. Красавицата е внучка на друг актьор - Борис Луканов. Дядото също е фен на Уош. Освен него брат му Георги, който е съдия, също не изпускал представянето му.

"Баща ми е космосът, той е цяла вселена. И много други неща съм научил от него. Макар че той не обича да говори излишни неща. Обичам много филмите, в които е играл. Знам репликите му наизуст. И когато правих филма за татко, който му посветих на рождения ден - "Добре дошъл у дома", тогава исках с наслагването на кадри да му кажа колко се гордея с неговия талант и какъв голям човек е той. Мисля, че ме разбра и без думи", сподели ни малко преди да влезе предишния път в брадъра Уош.

Само след няколко дни - на 16 декември, бащата на Стефан отново има рожден ден. Той ще навърши 67. "Като изляза, ще си направим як купон в село Оборище. Преди това ще купим заедно подаръка за татко", обещал на майка си малко преди да влезе в къщата Стефан Иванов-Уош.


Четете още:

🔴 Андрей Слабаков унищожи елита: Превърнахте българите във втора категория хора в собствената ни държава

🔴 Татяна Дончева: Има двама души, които не крадат, защото трябва да крадат от себе си (ВИДЕО)

🔴 18 ПРИЧИНИ ЗАЩО ЗОДИЯ РАК СА НАЙ-ЧЕСТНИТЕ И СЪРДЕЧНИ ХОРА!





Източник: bgdnes





Коментари

горе