Рончев остава в ареста! Мегз избухна в сълзи, изпадна в истерия в съдебната зала (СНИМКИ и ВИДЕО)




Румен Рончев остава в ареста. Това решиха магистратите от Окръжния съд в Пловдив, които гледаха обжалването на мярката му.

Чувайки решението на съда, Меглена Каканашева избухна в сълзи и изпадна в истерия. Последва светкавична реакция и обаждане на телефон 112, ала тримата охранители на Мегз отказаха бързата помощ и обясниха, че те ще я изведат от залата.

"Той е животът ми, не мога без него", проплака Мегз, след като чу решението на магистратите. "Обичам те безумно", пък бяха и последните ѝ откровения, отправени към Рончев, който бе изведен от съдебна охрана от залата. Бизнесменът обаче остана безмълвен и не обърна внимание на Каканашева. Съпругата му Зорница пък заяви, че това са циркове и че Мегз симулира.

"Винаги така прави, когато не ѝ изнася", обясни тя действията на Каканашева и напусна залата с разочарование, споделено и от адвокатите на съпруга ѝ.

Припомняме, че Каканашева се яви днес в съда напълно неочаквано и обясни, че е тук да подкрепи „мъжа, с когото е“. Това се случи в тотален противовес на събитията от миналата седмица, когато Рончев обвини дизайнерката, че искала да му открадне фирмата и го въвличала в измамна схема. Мегз коментира, че тази реакция на гаджето ѝ Рончев била под влияние на „много тежък психически натиск“ и анонсира данни, че той е внесъл документи за развод със съпругата му Зорница.

Днес Рончев бе вкаран в съдебната зала, където го очакваха жена му – Зорница, дъщеря му и Мегз. Мъжът обаче дори не погледна Каканашева.

Адвокатът на Рончев - Пламен Бонев, поиска клиентът му да бъде освободен под парична гаранция. Той обоснова по-леката мярка с факта, че бизнесменът има семейство – жена и дете, за които да се грижи. Защитникът подчерта, че Рончев е неосъждан и се ползва с уважение в обществото.

Прокурорът по делото обаче категорично помоли съдебния състав да потвърди решението на от предходната съдебна инстанция, с което Рончев бе задържан в ареста. Той посочи, че има всички основания да се смята, че Рончев е автор на престъплението, както и че има опасност да извърши нови противозаконни деяния. В мотивите си, държавният обвинител представи разпис на свидетел по производството, в който се твърди, че Рончев е подбуждал служители си към кражби. „Даваше нареждания да се краде от товарите“, се твърди в свидетелските показания.

„Няма нито едно доказателство, че е подтиквал някой към кражба. Две фирми разчетат на него. Конкуренцията ще смачка семейния бизнес, ако той остане в ареста“, репликира на своя ред адвокат Бончев.

„Искам по-лека мярка. Не е за мен в ареста! Цяла седмица не съм ял не съм спал. Без мен фирмата ще фалира. Искам да се прибера“, бяха последните думи на Рончев.

Магистратите обаче подкрепиха думите на прокурора, че по делото са налице достатъчно доказателства, че Рончев е съпричастен с престъплението. Според съда, ако мъжът е на свобода, има възможност да извърши ново престъпление. Това бе посочено като основа, за това настоящият състав на съда да потвърди решението на предишната инстанция и да остави Рончев зад решетките.

На Рончев са повдигнати две обвинения - за обсебване и кражба. Припомняме, че Рончев е разследван във връзка със застрахователна измама по повод обявяването за откраднат луксозния джип мерцедес, с който Мегз се подвизаваше няколко месеца.


Четете още:

🔴 Слави Трифонов с щедър жест към новия си фаворит

🔴 Обсъждат нов ред за прием в столичните ясли

🔴 Илиана Раева за недоволната гимнастичка!





Източник: trafficnews





Коментари

горе