Водата на Благовещение приутежава особена сила-Ето как да я използвате правилно



Много силна в енергетичен план е водата на Благовещение и в Велики четвъртък преди Великден.

Водата наред с огъня е една от загадките на природата чиито тайни не са разгадани до край. Затова общувайки с водата вие можете да си помогнете, но и да си навредите.

Водата е източник и символ на живота.

Водата е способна да предава информация, да запомня думи и мисли, да включва механизма на изцеление в човешкия организъм. Водата изчиства не само от физическата мръсотия, но и от вредните влияния.

Ако е необходимо да се изчисти някои предмет от енергийно замърсяване, то процедурата е следната: три денонощия предмета се държи в съд с вода, като всеки ден водата се сменя. Резултатът е сигурен.

За да снеме отрицателни енергетични програми човек е необходимо да взима контрастен душ: студен,горещ,студен, горещ, студен в тази последователност. Може да се вземе и вана. Представяйки си, лежейки във ваната как цялата енергийна мръсотия се отмива от тялото ви във водата. Може да се усили ефекта на изчистването, като във ваната се разтвори морска сол, тя поема отрицателната енергия.

Водата притежава мощен защитен потенциал. Ако имате неприятности, лошо настроение, самочувствие вземете душ или вана.

Когато се къпете в река или друг водоем, небива да плюете във водата, казва народната мъдрост- водата ще ви накаже с болести.

Водата чува и разбира човешката реч. Затова не бива да проклинате реката даже и в период на бедствие. Ако замърсявате водата очаквайте болести.

Ако сте сънували лош сън, трябва да подържите ръцете си под течаща вода, като си припомняте съня. Водата ще отнесе лошият ви сън.

Водата може да отнесе и вашите радости и щастие. За това не се препоръчва да се пее под душа. В древността никога не са пели весели песни над реката, над течаща вода са изброявали своята мъка, болка, обиди за да може водата да ги отнесе.

Когато обстоятелствата във вашият живот се подреждат не така както бихте желали, прескачайте ручей,преминавайте през мостове и ситуацията ще се оправи.

Ако сте развалили отношенията си с любимия човек, приближете си заедно към водоем. Не е достатъчно да го направите сама веднъж,отидете няколко пъти. След тези процедури обезателно ще се помирите, уверявани народната мъдрост.

Ако искрено обичате човек, но се страхувате или се стеснявате да го признаете направете признанията си над вода. Това признание трябва да е много емоционално за да може да накара водата да се развълнува. Тази вода е необходимо да дадете да изпие обекта на вашата любов. Изпитата вода обезателно ще донесе до него вашите чувства.


Четете още:

🔴 Светъл празник иде! Каквото правите утре, това ще правите и през цялата година! Добре е да броите пари!

🔴 Ники Кънчев спестил за охолен живот, тайно гледа "Стани богат" по БНТ

🔴 Българки пробиха в Дубай! Стартираха собствен сладкарски бизнес СНИМКИ





Източник: За Жената





Коментари

горе