Изповед: Здравейте, Аз съм Пепа от Варна. Търся БМ... (баща и майка)



Здравейте, Аз съм Пепа от Варна. Търся БМ... (баща и майка – бел.ред).

Така започва своята изповед една млада жена, която търси своите родители, който са я изоставили.

Преслава Христова разказва с пост във Facebook, че е родена във Варна, през 1995 г., на 2-ри декември - по акт за раждане, съставен обаче през 1996 г.





"В същата година, 1996-та, един месец по-късно се е състояло делото по осиновяването ми във Варненски съд, вече съм крачка напред и зная номер на делото, за съжаление в момента нямам възможност да ида в ГРАО! Всичко в акта за раждане е променено! Не зная от къде са ме взели със сигурност, дали от дом в Добрич, или от Варненски такъв, или медицинско заведение, била съм на няколко месеца", пише обърканото момиче и се обръща с апел:





"Моля ви, скъпи родители, ако случайно сте в групата, търси ви вашата дъщеря, независимо каква е била причината за моето изоставяне! Готова съм да чуя всичко!!! И съм готова да разбера и приема истината, да ви приема, независимо от това какви сте, все пак сте мои родители.

Животът е гаден и несправедлив, не ви обвинявам, хора сме, човеци за лошо или добро… За мое огромно съжаление от съда във Варна не ми разкриха тайната за осиновяването ми! Много немарлив подход! Тук ми е единствената надеждичка, че мога да ви открия, дори биологични брат или сестра, пак ще е нещо мъничко и означаващо много за мен!!!





Моята цел е да ви намеря, да разбера за произхода си, да се събера със семейството си, да разбера куп други неща (от медицинска и здравна гледна точка). Мама, моята осиновителка почина - изгорила е документите по делото за осиновяването!

Баща ми осиновител, не ми казва нищо, нямам намерение да обидя своите осиновители, но аз имам правото да знам и реших сама да ви открия! Това е всичко", завършва историята си Преслава с надеждата някой да се отзове и да и помогне.





Имаме ли куража да го сторим?



Четете още:

🔴 Тотален триумф: Боряна Калейн спечели пет златни медала за ден / ВИДЕО

🔴 Признаци, които могат да бъдат знак, че сте изкарали Koвид на крак

🔴 България без първа дама, ако Герджиков стане президент  





Източник: glasnews





Коментари

горе