Втори шанс в "Игри на волята": Ултрасексапилна брюнетка и музикант намериха пътя към любовта / СНИМКИ



Мирела и Лефтеров от "Игри на волята" отново са двойка. Мацката и здравенякът влизат в шоуто като бивши, но излизат като гаджета. Ултрасексапилната брюнетка и музикантът успяват да намерят пътя към любовта, докато са в риалитито, писа "България Днес".





Тръпката между Мирела и Лефтеров пламва отново във формата. Мирела решава да даде още един шанс на бившия си, с когото имат бурна любов. Двойката се раздяла по желание на изваяната до съвършество брюнетка. Танцьорката изтъква, че с връзката им е свършено, а причината - работохолизмът на мачото.

"Още я обичам", каза във визитката си Лефтеров, който не може да прежали красавицата месеци наред.





Мирела е най-горещата мацка в

Мирела е най-горещата мацка в "Игри на волята"





И ето че получава шанс да я спечели отново - в "Игри на волята". По време на двата месеца, прекарани в изолация от външния свят, Лефтеров кара знойната танцьорка да си върне чувствата към него.

Музикантът, работил с Галин, Гери-Никол и други изпълнители, помага на сексбомбата със съвети как да постъпи в трудните моменти, докато са в риалитито. Постепенно Мирела преоткрива любовта си към нацепения мачо. И щом излизат от шоуто, отново заживяват под един покрив.





Мацката е напълно естествена хубавица

Мацката е напълно естествена хубавица





Двойката често е засичана в планината, в компания или насаме. Също така и в заведенията из страната. "Те са родени един за друг", категорични са феновете на формата, които с нетърпение чакат да видят момента, когато ще стане ясно, че искрата между тях отново е запалена.


Четете още:

🔴 Доц. Ангел Кунчев: Всички влизат много романтично в медицината, но системата доста бързо ги приземява / СНИМКИ

🔴 Марта Вачкова: Днес липсват мъжкари

🔴 23 думи на български, които ще се изненадате, че не знаете





Източник: Марица





Коментари

горе