Първи снимки на помляното "Порше", свидетели са чули покъртителен разговор след катастрофата! / СНИМКИ



Поршето, предизвикало тежка катастрофа със загинал рано тази сутрин на Околовръстното на София, вече е на паркинга на СДВР, видя репортер на Sofia24.bg.

Колата е буквално помляна. 

Припомняме, че тежка катастрофа стана тази сутрин между два автомобила в София на Околовръстното шосе близо до "Ринг мол". Един човек е загинал, други двама са ранени и са откарани в болница. Това стана ясно от кадри, споделени във Фейсбук. Има очевидец.





Междувременно в мрежата се появи скандален коментар от мястото на инцидента, в който двама свидетели разказват за случилото се:

"Станахме свидетели на катастрофата и се впуснахме да помогнем.





На мястото, шофьорът на пометения автомобил, се опитваше да извади бабата и дядото, а софийският пияндурник говореше по телефона, цитирам:

"Ударих една кола, панамерата е на кайма"...   Малко след това влязохме в спор, в който ни попита ние българи ли сме, че да защитаваме тия чужденци?!?!?! Изключително безскрупулен боклук!!! Без извинение!!!!!"






Четете още:

🔴 Вълна от pycнаци с добри финансови възможности тръгва към България, цените на наемите скачат нагоре

🔴 Методи Каримов построил храм в овощната си градина в Крайници на място, посочено му от Богородица, с Ванга му показват насън внука Божидар о

🔴 Издирват сина на Софи Маринова за трафик на мигранти





Източник: plovdiv24





Коментари

горе