Този път наистина имам нужда от помощ



Актрисата Яна Маринова е изгубила своята пътна чанта на колела, научихме от социалната мрежа.





Ето какво пише Маринова:

Хора, давам 1 000 лв. обезщетение за изгубена вещ. Много ще ми помогнете, ако споделите. Вчера, около 22 часа на ул. Сан Стефано, близо с пресечката с бул. Янко Сакъзов съм зарязала на улицата малка кафява пътна чанта на колела с личен багаж. Ако някой го е намерил, вещите вътре са ми много важни и са приблизително на стойност 1 000лв, но трудно ще си намеря същите.





Ако някой го е намерил и реши да ми го върне срещу обезщетение ще съм много, много благодарна и ще запазя пълна анонимност. Единият вариант е да ми пишете на лично съобщение тук или да оставите някакъв начин за връзка с Вас на касата на City Mark Art Center - Сити Марк Център за Изкуство (бивше кино Левски на бул. Янко Сакъзов), където вчера имахме представление и аз ще Ви потърся.





Псп: Зная, че звучи странно, но този път наистина имам нужда от помощ и реших да рискувам с този пост, защото ако имам късмет ще си спестя адски много работа, а друг човек няма да изгуби от това, че е имал късмет да си намери забравени неща на улицата.


Четете още:

🔴 БГ Барбито ще си прави рекордна 33-та вливка хиалурон в устните

🔴 Вижте какво връхлита България след полунощ!

🔴 Ужасяваща трагедия! Пациент се обеси на дърво до Хирургиите в Пловдив





Източник: plovdiv24





Коментари

горе