Корнелия даде банкет за ЧРД, получи цветя за 3 бона  / СНИМКИ



На 16 януари Корнелия Нинова навърши 54 години. В деня, в който президентът Румен Радев ѝ връчи третия мандат за съставяне на правителство, лидерката на БСП даде банкет за колегите си от партията в централата на „Позитано“ 20.





За тържеството Нинова се подготвила с пищна почерпка. Предварително поръчала кетъринг с всевъзможни сладки и солени изкушения, а рождения ѝ ден с колегите полели със скъпо вино и уиски. Далеч по-скромна бе почерпката от Нинова за президента Радев – кутия с бонбони „Мерси“. Въпреки напрежението, което тлее помежду им, държавният глава поднесе на социалистката пищен букет с червен рози. Над 50 кошници с цветя тя получила и от съпартийци, приятели и познати. Нинова не пропусна да се похвали, че кабинетът ѝ се е превърнал в същинска цветна градина, като публикува кадър, на който позира насред букетите.





От вътрешната опозиция в БСП обаче не пропуснаха да я разкритикуват, че насред бедността и мизерията в страната тя се фука с китки за над 3 хиляди лева. „По-добре парите за тях да бяха дарени на човек в нужда“, „Добре, получила цветя, всеки рожденик получава, но тази демонстрация минава всякакви нормални граници, като се има предвид колко гладуващи има!“, коментираха социалисти в социалните мрежи. Наред с букетите тя получила и други скъпи армагани, сред които картини, произведения на изкуството и бижута.





След пиршествата в партийната централа Нинова прекарала остатъка от вечерта в компанията на съпруга си Митко. По традиция той винаги я изненадва със стилни бижута за подарък, тъй като е известно, че те са голямата ѝ женска страст. Напоследък Корнелия предпочита да празнува поводите си в домашна обстановка, а не из столичните ресторанти, за да има повече уединение. Телефонна честитка тя получила и от сина си Рафаел от Щатите, който за поредна година не можа да прегърне майка си на живо на рождения ѝ ден.





Предвид нажежената политическа обстановка Нинова едва ли ще успее да отскочи до родната си Мизия, за да почерпи за празника майка си Маргарита и свекърва си Дафина, които живеят там. И двете пенсионерки обаче я засипали с добри пожелания и я очаквали с нетърпение да им гостува у дома.






Нинова почерпи за ЧРД









Четете още:

🔴 Вярната икономка на Лили Иванова вече не може да се грижи за домакинството на легендата

🔴 Разговор за пържени картофи издал убиеца на Евгения

🔴 Този път наистина имам нужда от помощ





Източник: Ретро





Коментари

горе