"ВИП Брадър" – триумф на простотията  




„ВИП Брадър” винаги е бил сборище на псевдозвезди и маргинали, но този път удариха дъното. Толкова прости хора, събрани на едно място, и то по телевизията, не бях гледала още. При това никакви випове, а напълно неизвестни.

Карикатури като като Цуни-Гуни, мекащата чалга певица Мария с изкуствено издутите устни, силиконовото недоразумение Джулиана Гани, с което скалпелът се е подиграл, нахалният готвач шеф Петров, някоя си писателка Ваня Щерева, която за пръв път чувам, вечно нахиленият и озъбен инфантил Лудия репортер и неговата дългокрака миска Алекс, нечленоразделната „дизайнерка” Мегз с перуката, дето й щипе – направо нямам думи. То ветеранката Сашка Васева на техния фон изглежда като интелектуалка. Всички знаем, че продуцентите, които продават и душата си за пари и мултиплицират тази воня, здраво печелят от нея. Но представете си на какво издевателство са подложени младежите, които следят това шоу и какви модели на подражание имат. Най-страшното е, че някаква мътилка на обществото се легитимира в национален ефир и се лансира като елит. И ако продуцентите на „ВИП Брадър” гледат да си напълнят кесията, то тоталната безотговорност на телевизията е непростима.

Явно сме прокълнати, защото простотията и фалшът не спират дотук, а сеят заразата си навсякъде и се разпростират дори на най-високите нива в клетата ни държавица.

Чудя се какво прави в тая гнусна компания певицата Маргарита Хранова, любимка на няколко поколения българи. Защо на 65 години тя иска да орезили името си. И не приемам парите като аргумент. Ето, Павката Поппандов отказа колосалната за един пенсионер (и не само) сума от 100 хиляди лева. Значи има и хора с достойнство.

Валя Стоицева, Варна


Четете още:

🔴 Кой е най-благоприятният месец според зодията

🔴 Роми се сбиха, полицаи ги разтърваха... Ромите и тях пребиха

🔴 Младите си отиват, България опустява. Кой ще я навестява? Бежанци!





Източник: Ретро





Коментари

горе