Илияна Раева за новите композиции на ансамбъла: Това е Бродуей (Видео)



Когато за първи път видях съчетанията на ансамбъла, не успях да скрия вълнението си и се разплаках. Това заяви Илияна Раева след контролното състезание на националния отбор по художествена гимнастика.

"Весела Димитрова е изключителна! Тя е премерен авантюрист. Не спира да показва своя фантастичен потенциал на хореограф и треньор. Мисля, че ще направим нещо, което никой не очаква. Съчетанията са по-добри от миналогодишните. Очаквайте невероятно развитие на тези композиции. Те са фантастична класа. Това е Бродуей! Няма нищо общо със съчетанията, които Весела правеше до миналата година. Това е шоу! Аз съм много любопитна как съдиите ще хванат всичко, което сме заложили като трудности. Посланието е, че искаме да направим една истинска еволюция в трудностите в художествената гимнастика. Ние ще покажем, че сме готови да атакуваме правилника", допълни президентът на родната федерация.

"Тази година сме се постарали да направим конкурентни съчетания на най-добрите гимнастички в света в индивидуалното. Момичетата не показаха всички трудности, но аз съм спокойна. Не е важно как стартираме, а как завършваме. Има достатъчно време до световното в Баку", каза още тя.

"Невяна Владинова е в страхотна форма. Видяхте я в съвсем различен стил - с много трудни композиции. Сигурно голямата изненада ще е Татяна Воложанина. Тя има изключително трудни композиции. Особено при трудностите с тяло, където рускините са недостижими. Мисля, че ги достигаме. Катрин Тасева също не беше тренирала известно време, защото беше с много тежък вирус. Чудехме се дали да играе днес, но тя сама пожела. Постара се, допусна грешки, но има основателна причина за тях", коментира Раева.

"Няма нищо притеснително при Боряна Калейн. В понеделник подновява тренировки. Ще може да я видите на световната купа в Лисабон, където ще пратим трите ни основни гимнастички. Макар че може и да има размествания, така като гледам, защото Татяна Воложанина не се шегува", категорична бе тя.

"Ансамбълът ще играе на световната купа в Песаро за първи път. Ели Бинева е със стара травма, която трябваше по-дълго да лекуваме. Целите ни са много високи. Вярвам, че ще имаме успешен сезон. Само да са ни здрави момичетата", завърши Раева.


Четете още:

🔴 Вижте "Царицата на джебчийките". Тя е от пловдивско село и от рода на кардарашите

🔴 Заплатите на министрите и депутатите скачат между 300 и 370 лева

🔴 Незабравимите новогодишни програми от нашето минало





Източник: 24 часа





Коментари

горе