Лора Крумова разделена с мъжа си заради Николаос





Хармонията в семейството на Лора Крумова е нарушена заради най-желания телевизионен ерген – Николаос Цитиридис. Журналистката е разделена вече повече от месец с мъжа си Сотир заради по-младия си колега, научи ПИК.





За да успокоим бабата на 26-годишния грък, която не пропуска нито една клюка за известния си внук из медиите, тук е мястото за следното важно уточнение: тв водещият не е „разтури къща“, нито е страна в любовен триъгълник. Цялата драма е в това, че заради новата си работа Лора Крумова ще изкара без мъжа си почти цялото лято.





Преди няма и 3 месеца журналистката се уреди като заместник главен редактор на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ и в момента е шефка на младия грък. Лора се е отдала изцяло на новите си задължения и всеки ден заедно с подчинените си се трудели върху съдържанието на предаването, намирането на гости и най-вече върху измислянето на въпросите на водещия. Тъй като все още не е минало необходимото време на новата ѝ служба, след което може да излезе в отпуск, Лора Крумова чакала с нетърпение предаването да излезе в лятна ваканция, за да се събере с мъжа си. Това се очаква да стане от 1 август. Поне по тази схема бе разпускан екипът на шоуто предшественик на Цитиридис във вечерния праймтайм на Би Ти Ви.





Не е тайна, че през зимата благоверният на Лора е учител по ски, а топлите месеци се изнася към морето, където преподава на сърфисти. Още през май Сотир Марков заминал на родното Черноморие. В последните години и Лора прекарваше месеци наред заедно с половинката си край морския бряг, но тогава обстоятелствата го позволяваха – журналистката или бременееше с двете си деца, или пък бе в майчинство след раждането им.


Четете още:

🔴 Ответен удар: Ето как отвърна Цитиридис на Слави, който го нарече "глупак"

🔴 Слави Трифонов закова с конкретни цифри много министри от правителството

🔴 Пампорово побеля!





Източник: Ретро





Коментари

горе