Липсваше ли ви? Днес отново ще я гледаме на малкия екран!



От тази неделя зрителите на bTV ще могат отново да гледат една от безспорните емблеми на телевизията – д- р Неделя Щонова. След много години, в които нейната здравна рубрика беше един от важните акценти в сутрешния блок, очарователната лекарка най-сетне извоюва да има собствено предаване.





То се казва "Светът на здравето“ и ще може да се гледа всяка неделя от 11:30 ч.

Интересна, информативна, много емоционална, но пък винаги стриктна във фактите от медицинската наука, д-р Щонова има много верни почитатели.





През юли в "Преди обед“ тя сама обяви, че кариерата ѝ минава на нов, по-висок етап и беше изпратена с мили жестове и благодарности от водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев. Малко след това, в началото на август, д-р Щонова преживя голяма лична болка, след като баща ѝ почина. Посвещението, което написа тя за него във Фейсбук, трогна хиляди българи.





Преди старта на новото предаване любимата телевизионна лекарка на България е влязла в топ форма, не само физически, а и емоционално и професионално. Това се вижда от нейните изчерпателни тематични постове във Фейсбук. Д-р Щонова публикува и свои снимки от планината, от финтеса, от парка, с което дава личен пример на почитателите си да водят здравословен начин на живот.


Четете още:

🔴 Транспортен бос се гушка със Стоичкова в Кан

🔴 Уникални! Вижте как младежи ни пожелаха приятен уикенд

🔴 Влязоха в "Игри на волята" като бивши гаджета, но вътре отново се намериха





Източник: plovdiv24





Коментари

горе