Зрителите бесни на Халваджиян: Протежета на Слави и Деси Слава прецакаха "Звездите"!



Новото шоу на Маги Халваджиян разбуни духовете сред зрителите още с първите си епизоди и за разлика от "Капките" търпи сериозна критика

„Звездите в нас” уж е предаване за обикновени хора, но участниците в него изобщо не са случайни, установи „Уикенд”. Само миналата неделя в два от трите класирани напред отбора има протежета на хора, които са работили с близки на продуцента Маги Халваджиян. Единият е Вениамин от отбор „Тони Стораро”, който е работил с Деси Слава, а другият – госпожица Тереза от „Шоуто на Слави”.





Дори и да прави предаване с изпълнители, които не са звезди, Маги Халваджиян не изневерява на навика си да работи с все едни и същи хора, показва подходът му в „Звездите в нас”. Този път обаче продуцентът избира тези хора сред по-слабо популярните или сред близките на своите близки. Миналата неделя това лъсна първо в отбор „Джеси Джей”, а след това – в „Тони Стораро”. Сред трите момичета, които стъпиха на сцената с първия отбор, рязко изпъкна едно, което бе поставено в средата и обяви във визитката си, че е ученичка. Това е Тереза Тодорова. Вероятно много зрители са забравили, но момичето работеше при Слави Трифонов още преди той да вкара в шоуто си малката по онова време Крисия. Това стана, когато даде рубрика на „господин Андреев” – момчето, което с вицовете си спечели конкурса „Разсмей Слави” в „Шоуто на Слави” в Би Ти Ви. Дългия го ангажира да разказва вицове веднъж седмично. За да разнообрази вечерта, той вкара и „госпожица Тереза”, която да пее.





Това се случи още преди 9 години. Талантливото дете пътуваше всяка седмица от родния си град Русе, където живееше, за да участва във вечерното шоу на Би Ти Ви. То съчетаваше това с училището и участия в различни музикални конкурси по целия свят. По-късно Слави направи конкурс за нова партньорка на „господин Андреев”, обяснявайки, че прекалено честите пътувания изморяват Тереза. И избра Крисия, с която момичето започна да се редува. Накрая Тереза напусна, но след още няколко години се премести да живее в София и разстоянията вече не са проблем в нейните тв участия.





Междувременно тя бе избрана за роля в хитовия мюзикъл „Клетниците” в Софийската опера, където играе заедно с Влади Михайлов от сериала на Нова тв „Братя”. По-важно е обаче, че в същия мюзикъл си партнира и с актрисата от Музикалния театър Весела Делчева. Последната бе в журито на кастингите за предаването. Тя бе една от четиримата души, които прослушваха всички желаещи да участват в шоуто и отся тези, които в момента се явяват пред Тита, Софи Маринова, Дони и Виктор Калев. Това означава, че Тереза се е явила на кастинг пред своя позната, с която от години работи в операта. Никой не отрича таланта на момичето. „Уикенд” просто внася яснота около неговите контакти в шоубизнеса.





Вениамин пък преди 3 години се яви в „Гласът на България” и влезе в отбора на Михаела Филева, която тогава бе член на журито. Той накара всички съдии да обърнат столовете си, за да поискат да работят с него, но избра най-младата и красивата в четворката. После направи опит да се развива в поп музиката, но тъй като не постигна мигновена слава, се насочи към чалгата. Момчето има дует с Деси Слава – една от любимите звезди, с които Маги Халваджиян работи. Тя е участвала и в „Като две капки вода”, и в „Маскираният певец”, нищо чудно скоро да я видим и при Рачков. Прави впечатление, че Ваниамин се яви в „Звездите в нас” с имитация на музикант, който е близък до член на журито – Софи Маринова. Това е Тони Стораро. И отборът му бе избран да продължи напред в състезанието. Миналата седмица единият от двата отбора, които бяха избрани да продължат, пък имитираше самата Софи.





Голяма част от зрителите на шоуто са възмутени, че журито отряза шест от най-гласовитите участнички във втория епизод на предаването. Това са имитаторките на Мария Илиева и на Мария Калас. Особено жестоки бяха критиките заради отбора на оперната легенда Калас. Софи Маринова не се притесни да признае в шоуто, че никога не е била на опера, но въпреки това си позволи да оценява имитация на оперната звезда. Логично е да се предположи, че едва ли познава в детайли творчеството й, ако някога въобще е слушала нейно изпълнение. В такъв случай как е в състояние да оцени качеството на имитацията и да отсъди, че не заслужава да продължи напред в състезанието? Тези въпроси задават много зрители, но отговори все още не са получили. Ето какво каза иначе симпатичната Софи, след като чу изпълненията на трите дами от отбор „Мария Калас”: „Момичета, много ме развълнувахте! Значи, като чуя такива гласове, си казвам: „Боже! И аз пея!”. Направо ме слагате в малкия си джоб! И, както каза Виктор: „Да ходим на опера!”. Никога не съм ходила, но... Всеки път все по-талантливи излизат тука!”.





Въпреки тази възторжена реакция ромската перла в комплект със своите колеги от журито отсъдиха, че отбор „Калас” не е достатъчно добър, за разлика от отбор „Стораро”. Миналата неделя журито се възползва от правото си по изключение са пусне напред три вместо два отбора. Третия бе на имитаторите на Елтън Джон.


Четете още:

🔴 Най-изгодно ще ни излезе, ако се отопляваме с климатик. Разходът е 7 стотинки за 1 киловатчас

🔴 Пази боже: Защо църквата награди Митрофанова? / СНИМКИ

🔴 Първи снимки на помляното "Порше", свидетели са чули покъртителен разговор след катастрофата! / СНИМКИ





Източник: Марица





Коментари

горе