Всяка дама, използваща фон дьо тен, трябва да е наясно с този трик



 

Той е измислен от гримьорката Салма Хил

Почти всяка дама използва фон дьо тен. В този ред на мисли е добре да сте наясно с този малък трик, който ще накара лицето ви да засияе.

Наясно сте, че фон дьо тенът не само придава по-здравословен вид на кожата, а и изравнява тена, прикрива неравности, пъпки, белези и др. Освен всичко това, той действа като предпазващо средство за кожата.

Ако съумеете да сложите правилно фон дьо тена, той със сигурност ще се превърне в един от най-добрите ви приятели. След скулптурирането напоследък започва да се промъква и нова мода сред Инстаграм блогърите.

Новият трик на дамите, използващи фон дьо тен, се нарича „yoga skin“. Не бързайте да се стряскате, защото това наименование всъщност няма нищо общо с йогата и физическото натоварване. Всъщност този трик е наречен по този начин заради естественото сияние, което придобива кожата. Тя изглежда така, сякаш сте били във фитнес залата и излизате максимално разведрени от там.

Въпросният трик с употребата на фон дьо тен е измислен от гримьорката Сара Хил. тя разкрива, че за да постигне желания ефект, смесва няколко капки фон дьо тен, олио за лице и хайлайтър. Тези три продукта се смесват добре в ръцете, след което се нанасят върху лицето. Нанасянето става посредством лек масаж.

Много е важно да не пропуснете нито една от зоните на лицето, за да няма разлики. Само по този начин оцветяването и подхранването ще е равномерно. Със сигурност не бихте искали да има зони, които да се отличават.

Мнозина обаче са на мнение, че по този начин се получава твърде тежък грим. Именно поради тази причина ще ви разкрием и по-лекия вариант на този вид гримиране. За целта отново смесете няколко капки фон дьо тен и масло за лице. Смесете добре двата продукта и отново нанесете върху лицето с леки масажни движения.

Несъмнено ще получите много по-добър ефект от първия вариант. По този начин не само ще подхраните кожата на лицето си, а и ще разнесете сместа много по-лесно, тъй като ще попие бързо в кожата. Не трябва да се пропуска и фактът, че по този начин фон дьо тенът върху лицето ви ще стои много по-естествено в сравнение с първия вариант.

Много е важно да не прекалявате с количеството фон дьо тен, за да не заприличате на кукла. Направете първите няколко опита пред огледалото, докато сте си у дома. Така ще можете да поправите грешките.


Четете още:

🔴 Тиквен мед за здрав черен дроб

🔴 Едно време дори евтините храни имаха вкус, днес не знаем какво ядем. Килограм домати струваха 20 ст.

🔴 Жената на шеф Петров го изостави, а той стана неузнаваем, не може да го разпознаете (снимка)





Източник: ТОПактуално.ком





Коментари

горе