Бременната Емине от Айтос е в реанимация, борят се за бебето й



Най-тежко е състоянието на 35-годишната Емине от Айтос, която се оказа в напреднала бременност. Емине е сред ранените от дрогирания шофьор на тир, превозващ 30 т жито, който помля десетки автомбили в Айтос днес следобед. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)





За нея се полагат неотложни грижи. Има счупени крайници и съмнения за счупен таз. Към момента опитват да стабилизират състоянието й с медикаменти в ОАРИЛ. В същото отделение е настанен и Севгин, който е с мозъчна контузия и с множество фрактури. Други трима са настанени в отделенията по ортопедия и неврохирургия. Те са с по-леки наранявания и не са с опасност за живота. В Шокова зала се намират всички дежурни лекари на УМБАЛ-Бургас и помагат на колегите си за по-бързото диагностициране и транспортиране на болните по отделенията. 





Голям проблем създава шофьорът Кольо, на 50 г. Якият мъжага с татуировки, за когото първоначалният тест на пътя е отчел, че седи зад волана на пико и не са му виновни спирачките, категорично отказваше да даде кръвна проба.

Той е с наранявания в гръдния кош. Налага се да бъде настанен в хирургично отделение, за да се наблюдават вътрешните му органи. Пред стаята му ще бъдат поставени полицаи. 





Според свидетели съпругът на изгорялата 28-годишна жена никак не изглеждал добре, докато изчаквал да дойде линейката. Той е бил в шок и изобщо не е усещал болката по задната част на краката си. Те целите били обгорели, но той твърдял, че не изпитва никаква болка и е отказал да бъде транспортиран към болница. Към този момент не се знае какво е състоянието му.
 


Четете още:

🔴 Родители на протест: Мерките в училищата са безумни, ще горим маски пред МОН

🔴 100 бона кръвнина от МЗ за починалата слънчева Габи

🔴 Двама мъже спасили живота на Ани Салич





Източник: flagman





Коментари

горе