Голяма шефка в известен пловдивски хотел изживя истински кошмар на 31 декември, влезе в болница!





"Благодаря за професионалните грижи, за вниманието и за топлото отношение. Няма по-подходящ ден човек да изрази своята признателност към медиците освен 11 януари – Световен ден на думата "Благодаря!“. Това написа в писмо до пловдивска болница Минка Сърнешка, ръководител на спортния комплекс в "Гранд хотел Пловдив“.





>Приета е за лечение в COVID зоната на 31 декември 2020 г. Състоянието й влошава постепенно от Стефановден – 27 декември. Тогава покашля леко и се чувства отпаднала. По съвет на д-р Надежда Крумова отива на лекар и на 29 декември рентгеновата снимка "улавя“ двустранна бронхопневмония. Медиците са категорични за диагнозата, която се потвърждава на 31-и.





"Чувствах се толкова отпаднала, че нямах сили да се придвижа до кухнята", разказа Сърнешка. Решила, че ще може да посрещне Новата година с близките си, но състоянието й се влошавало с часове и тя взела решението да постъпи в болница.

"За мой късмет имаше възможност. Настаниха ме веднага и след минути започнаха интензивна терапия, благодарение на която след десетина дни бях изписана.





"Лекарят д-р Попов дойде да ми настрои телевизора, а дежурната медицинска сестра в новогодишната нощ беше направила баница с късмети и раздаде на всички, за да се спази традицията. Тези жестове на внимание са толкова мили, че топлят душата ми винаги, когато си спомня за тях“, каза Сърнешка.


Четете още:

🔴 Бивша съпруга с умопомрачителни обиди към уважаван пловдивски лекар

🔴 В мрежата стана страшно заради Рачков! Поискаха от Маги Халваджиян... / СНИМКА

🔴 Поп фолкът злорадства! Башур закъса, какво се случва с Емилия





Източник: plovdiv24





Коментари

горе