Блатечки и Урумов се разминаха на косъм от фатална трагедия





Асен Блатечки и Николай Урумов на косъм се разминаха от фатална трагедия. Джипът, в който се возят актьорите излиза от пътя заради черен лед.

Двамата за късмет се разминават само с уплаха и не понасят физически травми, а за щастие дори колата не е в тотална щета. Возилото обаче се оказва наклонено на една страна и Блатечки остава заклещен на седалката с колана си.






"Един завой от пътя по пътя към Севлиево се оказа че е заледен, излязохме от пътя, а в същия момент, както разбрах по-късно, се оказа че съм спукал гума. Колата застана настрани. Ники Урумов успя да излезе, застана до колата и ми каза и аз да изляза. Аз обаче не можах да мръдна, ако се откача от колана – падам“ разказва за ужасната история Асен Блатечки.






От тегавата ситуации ги спасяват група случайно преминаващи, които спират до тях и помагат за връщането на колата на пътя. Урумов отбелязвам, че всъщност най-голямата опасност идва от факта, че ако в този момент на същия заледен завой поднесе някой ТИР направо щял да ги отнесе и нямало какво да ги спаси пише "България Днес“.


Четете още:

🔴 Министър Ангелов: ЧРД, любов моя

🔴 9 храни, които не бива да държите в хладилника

🔴 Най-вкусните мекици за неделя сутрин





Източник: plovdiv24





Коментари

горе