Жени Марчева заряза мъжа си?    





Като волна пеперуда прекара лятото си журналистката Жени Марчева. Водещата на „Тази събота“ и „Тази неделя“ обиколи курортите из страната и Гърция, но без своя дългогодишен съпруг Мартин.






Бизнесменът отсъства от снимките на тв звездата и двете им дъщери от техните почивки, които пътешествали по женски в компания на колежка на Марчева и нейните деца. От началото на лятото телевизионерката е отмаряла в спа хотел в Панагюрище, във вила в Гърция, на язовир „Кърджали“, в Тетевен, Сапарева баня и Рилските езера. От всяка една дестинация Жени е споделила красиви снимки, на които обаче позира сама.





За пропукванията в отношенията им с мъжа ѝ се говори отдавна, като неведнъж името на журналистката е било спрягано в извънбрачни любовни афери. Въпреки слуховете те успяваха да закрепят семейната идилия до това лято, когато бизнесменът е като „изрязан“ от живота на тв звездата. Той винаги е бил на заден план, тъй като Марчева е известна със своите пословични амбиция и кариеризъм и почти няма време да изпълнява задълженията си на съпруга. Тя неведнъж е признавала, че никога не е готвила в дома им, а за домакинството се грижел изцяло съпругът ѝ.





Тъй като работи на две места – и в телевизията, и в радиото на Би Ти Ви, нямала и кога да се грижи за реда и чистотата в жилището, затова ползвала услугите на помощнички. Подобно бе ежедневието и на Ани Салич, оплаквала се е новинарката, преди да се разведе с мъжа си Бранко. Очевидно Жени е тръгнала стремглаво по нейния път, а децата вече не били оправдание да се мъчат като двойка, тъй като са достатъчно големи.





Жени и Мартин са семейство от точно 20 години, но решават да имат наследници доста след запознанството и сватбата си. Първата си дъщеря водещата роди, когато бе на 35, а втората – на пределната 38-годишна възраст. В началото на лятото тя навърши 47, но продължава да изглежда завидно добре и да привлича вниманието на мъжкия пол.


Четете още:

🔴 Трагедия в морето в Китен: Пуснах едното дете, за да мога да извадя другото!

🔴 Дерматолог каза как мирише ракът

🔴 Вижте кои са 5-те най-страшни места в България





Източник: Ретро





Коментари

горе