Всяка дама трябва да го знае! Ето как да си изберем правилната височина на токчетата, за да не ни болят краката



Няма дама, която да не обожава обувките и то най- вече тези на токчета, но за съжаление не всяка може да си позволи да ги носи, ако не са й удобни. Но не всички жени знаят как да изберат не само стилно, но и удобни чифт обувки. "Правилните" обувки ще дадат усещане за лекота, комфорт и истинско блаженство.

Днес нашият редакционен екип ще сподели тайните на правилния избор на обувки с токчета. Запомнете тези прости трикове и никога няма да сгрешите вече с избора на обувки!

удобни обувки

Първият метод не е труден. Лекарите казват, че най- удобните обувки трябва даса с ток не по-голяма от 2-4 см.

Вторият начин ще ви помогне да изберете обувки с перфектната височина на тока е само за вас. Използвайте тази проста формула: ((височина / дължина на крака) -1.61) * 10. Например, ако сте високи 170 см, а краката са ви дълги 80 см.

заместваме тези стойности във формулата: ((170/80) -1.61) * 10 = 5.15. По този начин ще разберете веднага перфектната височина за ток, която в случая е 5.15 см.


За да изберете официален чифт обувки, можете да използвате този прост трик: трябва да седнете удобно на един стол, да опънете крака напред  и да измерите разстоянието от петата до стъпалото както е показано на снимката. Полученото число е естественият наклон на крака, който е равен на височината на перфектния ток за вас

Дано тези съвети да ви били полезни и изберете най- красивите и комфортни обувки за вас ! Научете още трикове, които да ви помогнат да изберете качествени и удобни обувки 


Четете още:

🔴 Прокуратурата обвини таксиджията Тренчев, насилил непълнолетна и снимал гаврата

🔴 Някой виждал ли е този мъж? Семейството му го търси отчаяно

🔴 Гримът е най-добрият помощник на красотата. Момичета от целия свят го доказаха с уникални снимки:





Източник: За Жената





Коментари

горе