Как да носите безопасна игла, за да привлечете късмет, любов, пари и да се предпазите



Как да носите безопасна игла, за да привлечете късмет, любов, пари и да се предпазите

Днес е модерно да говорим за  позитивно мислене . Всичко, от мебелите в къщата и завършващо с мисли в главата, трябва да бъде подредено според фън шуй.

Ние охотно вярваме в източните традиции, но се подиграваме нашите родни виждания и не желаем да ги следваме. Но ние, скъпи читатели, ние изобщо не сме китайци ...


Всеки вторник с приятелките ми и аз отиваме на заведение. Ние сме приятели от дълго време и не крием тайни една от друга. Но между нас има специален случай - Мима, която едва завърши училище и с мъка влезе в университет. Тя се омъжи на 19 години, разведе на 20 години, без съпруг, без работа, но душата на компанията! 

Преди 6 месеца животът й се промени радикално ...

Работи в прилична фирма, добра заплата, срещна мъж, взе шофьорска книжка. Тайната на късмета, която дълго време пази в тайна, беше че един ден забелязах безопасна игла, която беше закрепена към  вътрешната страна на  ризата й.

Безопасна игла пази от зло око

Преди това бях категорична по въпросите на магиите, лошите очи, уроките и други глупости. Но след като приятелката ми ме убеди да отида с нея при "знаеща" жена, мисля. Как не можеш да повярваш, ако непознат ти разкаже и най-малките подробности от личния ти живот?

Ето защо, реших да преживя собствения си опит, за да изпробвам магическите очарования на късмета. Спомням си като дете, баба ми слагаше безопасна игла в роклята с думите  "да пази иглата от уроки, демоните да бягат и други злини да си отиват" .

 

Малката и невидима игла е много мощен амулет.

Днес ще ви разкажем за невероятните способности на това нещо. Прочетете до края и научете  как да направите, така че да сте по-щастливи .

За да привлечете просперитет и късмет, трябва да използвате всякакви ресурси. И когато става въпрос за магия, ние не препоръчваме да се свързвате с вещици и други хора със съмнителна магия. Пари на вятъра са това. Нашите прадеди извършват сами защитни ритуали и някои от тях са известни и досега.

 

 

Всички ритуали трябва да се провеждат  на растящата Луна , след залез слънце, сам със себе си в стаята. Върху вътрешността на дрехите трябва да се закопчае безопасна игла.

 

Заклинание за късмет
 
Купете голяма свещ от восък в църквата и от магазина нова червена нишка и безопасна игла. В стаята запалете свещта и прочетете "Отче Наш". Прекарайте червената нишка през отвора в иглата и направете 12 възела, като казвате следния текст:

"Дванадесет сили, дванадесет щита стоят около мен, (име) и ме пазят - предпазват ме от всякакви злини, нещастия и лоши дни, нека да ми бъде талисман во веки веков! Думите ми са силни, а делата ми чисти! "
Когато приключите, запечатайте последния възел с восък.

Предпазване от зли очи

Ако в къщата често има скандали и във връзката с любимия човек не се разбирате, не бързайте да я прекъсвате. Може би около вашето семейство има завистливи хора, които не искат да сте заедно. В този случай ще ви помогне безопасна игла, която пази от зли очи и магии. И ще ви трябва лук - едно от най-мощните защитни растения.

 

За да се подготвите за ритуала, купете голяма глава лук. По време на ритуала прекарайте иглата през лука и я захванете, приближете до устните си и четете текста на откритата част на на иглата:  "Игла-боец, защити венец (името) от злини и бедствия.Защити и скрий от него всяко зло. Ключ заключвам със език, амин . " След церемонията заровете лука в земята.

Заклинание за пари

В събота сутринта обменете пари, за да имате 12 малки по стойност банкноти. Вземете безопасна игла, за предпочитане златна или жълта, поставете я в светена вода и междувременно прочетете "Отче Наш". След това извадете иглата от водата, пронижете с нея банкнотите и я закопчайте. Кажете следния текст: "Иглата е остра и умна, намерих парите, пречистих се. Здраво при мен са вързани и с печалба свързани.

Запазете амулета, където държите истински пари или го носите със себе си в чантата си. В никакъв случай не харчете тези пари.

Ако  заключената игла се изгуби, то тя е свършила работата си. Направете нова, не е трудно. Но също така се случва, че недоброжелателите подхвърлят повредени игли или игли под входните врати, в косата, дрехите, обувките. Какво да правим в такива случаи?

Ако намерите безопасна игла

Не я докосвайте с ръце! Носете ръкавици или вземете лист хартия и внимателно я отстранете. Желателно е да я изгорите с ръкавици.
Вкъщи прочетете молитвата:  "Майко, Майко, Божия Майко Троеручице, пази целия народ на праведните, моли се за мен пред Бога. Покрий  ме с покрова си чудотворен от всички неприятели и зли противници. Нека да бъде така от сега и во веки веков. Амин. "

 

Дръжте ръце над пламъка на църковната свещ или изплакнете със светена вода.

Опитът показва, че случайността не е "случайна". Независимо от вярата или неверието във  висшите сили , в нашия живот продължават да се случват необясними неща. Никой не знае  къде идват поредицата от неуспехи и извънредни успехи . Съвпадение на обстоятелствата или волята на съдбата? Ако има надежда, че безопасната игла ще помогне, защо да не опитаме?

Струва ми се, че магията не е добра или лоша, всичко зависи от това как я използвате. Аз нося закопчана безопасна игла, чакам.

И  намирали ли сте такава  у дома си? Кажете ни в коментарите, нещо се е променило от намирането или не е станало нищо?
Ако статията ви е полезна, покажете я на приятелите си в социалните мрежи!


Четете още:

🔴 Ако редовно ядете от този плод, сърцето Ви ще работи като часовник и възрастта няма да чука на вратата дълго време

🔴 Невиждани снимки показаха как са изглеждали иранските жени преди ислямстите да завладеят страната

🔴 1,3 милиона пенсионери ще получат великденски добавки





Източник: За Жената





Коментари

горе