От 1 октомври започва мощен ЗЛАТЕН период за ТРИ зодиакални знака!



Риби, Лъв и други представители на съзвездията скоро ще имат късмет.

Октомври е много благоприятен месец. По правило той носи на повечето хора укрепване на връзките, изпълнение на много желания

Но за някои зодии октомври 2022 г. ще бъде много щедър на финанси.





Овен

Радвайте се, защото любимият ви бизнес ще започне да носи щедри печалби в съвсем близко бъдеще. През октомври 2022 година Овните най-после ще успеят да монетизират своето хоби, превръщайки го в сериозен източник на доходи. Звездите обещават, че няма да се налага да работите много, за да популяризирате бизнеса си.

Късметът се усмихва на Овена, така че всичко, което е необходимо, е да се възползвате от появилия се шанс и да привлечете подкрепата на близките. До края на октомври ще получите първата си голяма печалба в брой, която можете да похарчите или за себе си, или за инвестиране в бъдещето.

Телец

За представителите на този знак октомври ще бъде моментът на „нулиране“ в много от бизнес отношенията им. На първо място, това засяга партньорите по всякакви финансови въпроси, но също така ще е необходимо внимание по отношение на ръководството или подчинените. За предпочитане е да поддържате деловия живот в стандартните за вас рамки и е по-добре да не планирате големи проекти в този момент.

Месецът не е особено благоприятен за придобиване на ценни книжа или дялове в други проекти или предприятия. Сделки или взаимоотношения, които са продължили повече от една година, по причини извън контрола на всички участващи страни, могат внезапно да приключат и което е особено приятно - във ваша полза.





Близнаци

Финансовата страна на живота на Близнаците през октомври може да бъде изпълнена с голямо разнообразие от изненади. Всички те ще бъдат положителни - но всеки по свой начин. Звездите благоприятстват безвъзмездния поток от средства или активи, полезни за вас - ще се върне дълг, който отдавна сте забравили, ще се случи печалба или нещо подобно.

Няма да е излишно да сте подготвени за факта, че ще трябва да изтеглите значителна сума пари от оборот или спестявания за здравословни проблеми, но тези разходи ще се окажат плюс за вас, малко по-късно. Ако получите предложение за участие в някакво благотворително събитие, можете да се съгласите с него, защото събитието ще се превърне в стъпало към интересни бизнес перспективи.





Рак

Октомври е месец, който ще изисква големи инвестиции в това, което е особено скъпо за вас. Това може да е имот, който е особено ценен за вас по различни причини, вашето всепоглъщащо хоби или детето ще започне дълго обучение и ще бъде скъпо, но в крайна сметка ще бъде полезно и за него, и за вас .

Въпреки това, Вселената ще покаже разумен баланс и ще компенсира разходите чрез успешното завършване на някои дългосрочни и постоянни инвестиции - ипотеката ще приключи, заемът ще бъде изплатен или старият дълг ще бъде изплатен.

лъв

Енергивите и амбициозни Лъвове най-накрая ще могат да си отдъхнат и да се поглезят с дългоочаквани покупки. През октомври 2022 г.

стабилни парични потоци ще потекат в дома ви. Предишните проекти ще се почувстват много по-силни и мощни, отколкото се смяташе първоначално.

Можете да се поздравите с приятна финансова изненада и да планирате разходите си. Звездите обаче съветват прахосниците Лъвове да мислят не само за готини ваканции или модни вещи, но и да оставят спестявания за нови проекти. Повярвайте ми, такова решение ще бъде много мъдро и ще даде добри резултати в бъдеще.





Дева

Трудолюбивите и отговорни Деви през октомври 2022 г. могат да очакват съвсем неочакваните пари, за които толкова дълго са мечтали. Звездите ви обещават щедър подарък от роднини или познанство с добър спонсор.

Не търсете мръсен трик в широкия жест на близките, а използвайте появилата се възможност за свои лични цели. В работата Девите ще имат също толкова добър шанс да попълнят собствения си бюджет благодарение на щедростта на началниците и положителното отношение на благодарните клиенти. Ще получите повече от очакваното!

Везни

Стабилността от последните месеци ще бъде подложена на изпитание за Везните – може да има големи промени в сферата на имотите или парите и те ще бъдат неспокойни, но в крайна сметка успешни. Подкрепяйки стари източници на доходи и проекти, които са доказали своята надеждност, е по-добре да откажете нови оферти, които обещават невероятно блестящи перспективи - съществува голям риск да се сблъскате с нечестни партньори или откровени измамници.

Трябва да внимавате какво се случва с парите - проблеми, за които дори не сте подозирали, могат да бъдат разкрити, но няма да е трудно да се справите с тях. Промените могат да засегнат и сродна душа съпруг или съпруга може да има нова работа.





Скорпион

Ако отдавна сте искали да посветите време на здравето, да възстановите стабилния мир на ума си или просто да дадете на тялото си дългоочаквана и вече необходима почивка, тогава октомври ще бъде същият месец, когато парите, изразходвани за това, ще донесат максимален ефект . Може би вашите думи или действия, казани през октомври, могат да дадат нов тласък във финансовата сфера на някой от вашето обкръжение, но този пробив няма да ви засегне. Трябва да приемете това спокойно - тези хора ще ви бъдат много полезни в бъдеще.

Стрелец

През октомври 2022 г. Стрелците трябва да бъдат по-внимателни към идеите на другите. Звездите са сигурни, че познатите хора ще ви отведат до източника на впечатляващо попълване на бюджета. Не отхвърляйте идеи, които изглеждат незаслужаващи внимание.

Те вероятно ще бъдат първите, които ще бъдат разгледани. Ако внимателно анализирате ситуацията, през октомври 2022 г. със сигурност ще забогатеете, като успешно инвестирате в проект, който си заслужава.





Козирог

Дори и да сте били абсолютно убедени, че вашето хоби по никакъв начин не може да се превърне в източник дори на минимален доход, новите запознанства през октомври ще ви открият нови възможности да подобрите благосъстоянието си чрез вашето хоби.

На хоризонта може да има парични проекти, свързани с интернет, които трябва да се разгледат внимателно, защото това може да е началото на едно наистина светло бъдеще. Но децата може да изискват разходи, които няма да са значителни, но ще бъдат неизбежни.





Водолей

Мястото на вашето пребиваване, независимо дали е градски апартамент или селска къща, ще изисква инвестиции в ремонта му и причините за това не могат да бъдат предвидени или предотвратени по никакъв начин, така че е по-добре просто да приемете неизбежността, не зависи от теб.

Вятърът на съдбата може внезапно да промени курса и сериозно да промени вектора на вашата кариера, но за финансовото благополучие това ще бъде само от полза и до края на октомври ще го почувствате с цялата му очевидност.





Риба

Най-накрая дарбата ви да строите замъци във въздуха и отчаяно да фантазирате ще намери достойно приложение, което ще бъде щедро платено. Звездите обещават на Рибите, че през октомври 2022 г. ще могат да използват основната си способност да забогатеят.

Много скоро някои влиятелни хора ще имат нужда от незаменими и много креативни служители. Не пропускайте възможността да подобрите значително финансовото си състояние и да си осигурите по-нататъшен просперитет. Вашият личен бюджет ще расте пред очите ни.


Четете още:

🔴 Мобилизираме до 500 000 запасняци при нужда

🔴 Внимавайте при избора на климатик

🔴 Зрители на "Стани богат" награбиха бизнесдама с "Добре поне, че е красива!". Състезател стигнал до 20000 лева обаче я защити





Източник: За Жената





Коментари

горе