Гала избесня от завист в ефир, развика се на Ромина: Махни се, Сатана!



Завистта на по-възрастните жени към по-младите е пословична. Изключение не правят и телевизионните водещи, дори напротив. Това доказа и Гала, която очевидно вече има комплекси от далеч по-младата хубавица в екипа ѝ Ромина Тасевска. Водещата "На кафе“, която наскоро призна в ефир, че е на диета, за да си върне формата, е ядосана на бившата Мис България и за друго. Фигурата на Ромина наистина е като на младо момиче, въпреки че е майка на три деца.





Актрисата Здрава Каменова и Гала разиграха в студиото сценка по темата жена зад волана. Здрава обясни, че лесно се разсейва, защото като мине някоя жена като Ромина, тя веднага почва да се опитва да разгледа каква рокля носи, или какъв е моделът на дънките ѝ. За илюстрация съпругата на Дарко Тасевски се разходи с демонстративно атрактивна походка из студиото.





"Каквато и да е марката, няма да ни стоят така на нас дънките. Махни се, Сатана!“, извика Гала. Тя допълни, че е забелязала по мъжа си, че може да се заглежда по хубави жени само с периферното си зрение. "Минава Ромина и той я гледа, ама без да се издава. Ама аз знам, че я гледа“, обясни водещата.





Естествено репликата беше казана на шега. Здрава Каменова продължи закачката, като заяви, че не само жените се заглеждат по хубави жени. Мъжете също се разсейват и то толкова, че понякога се объркват и се оказват в техните легла по погрешка, коментира актрисата.


Четете още:

🔴 Мика Стоичкова в болница / СНИМКА

🔴 Ненадеен обрат във времето! Проф. Рачев с удивителна прогноза за края на септември

🔴 Култов надпис на наш камион предотвратява тежки катастрофи





Източник: plovdiv24





Коментари

горе