Кулагин изригна:Цура от Койнаре е увиснал гном!



Топгримьорите кръстосаха четки, Брадърът окончателно разпали войната

"Цура от Койнаре е гном, увиснало джудже и с кофти тяло. Това нещо не може да ми бъде конкуренция, колкото и да се опитва да ме имитира. Бледо копие, излага се в жалките си опити да се доближи до личността ми. Оригиналът е един, Кулагин няма дублаж! Пътувал съм по целия свят и съм част от истинския шоубизнес, гримирал съм световноизвестни звезди. Цецо ще си остане с грима на хора като Нора Недкова!".

Така коментира участието на колегата си Цецо Андреев топгримьорът Валентин Кулагин, гледайки епизодите на „Биг брадър Most wanted". В типичния си хаплив стил Кулагин направи на две стотинки Андреев, като дори си позволи да говори за него в женски род... и го кръсти Цура.

Андреев на свой ред също не остава длъжен на Валентин в къщата. Още с влизането си в шоуто той не пропусна възможността да отбележи в своята визитка, че в гримьорската професия има много некадърници.

"Някои хора излагат занаята. Става дума за един палячо и некадърник, който беше в предния формат", каза Андреев, визирайки Калугин. Андреев прекрачи прага на имението в Нови хан със заявката да разбие мита, че Валентин е най-добрият гримьор. Вместо това обаче още в първите часове от престоя си се напи с уиски, а алкохолните му проявления изненадаха мнозина зрители.

"Крайно незаинтересован съм от гримьорката Цура от Койнаре, но понеже си позволи да говори за мен, ще върна жеста. Джуджето не е гримьор на "звездите", а безплатната им подлога, техният имитатор, но не и създател на визии. И всъщност той е гримьорът, който петни професията ни. Известен е с това, че е оставил десетки булки и абитуриентки без грим заради проблемите му с наркотиците. Ежедневно поемам разочарованите му клиентки, които не искат и да чуват за него. И за финал ще кажа, че никога няма да бъда "гримьора на звездите". Аз съм гримьор на всяка нормална, работеща жена в тази държава и извън нея, която иска да изглежда добре. Никога не съм парадирал с клиентките си, особено известните, защото за мен е важно те да се гордеят с мен, а не аз да се рекламирам чрез тях!", изригна Кулагин.

Междувременно почитатели на Цецо го бранят в социалните мрежи, че все пак именно той е човекът, на когото се доверяват имена като Преслава, Алисия, Емилия, Андреа, Маги Желязкова, Мария, Бони, Яна Димитрова, Камелия, Мегз, Нора Недкова, Гери-Никол.

"Нали не очаквате Вал да изпитва завист, че онзи по цял ден комуникира с титани на човешката мисъл като Нора Недкова. Той е категоричен, че на такива жени никой не бива да подражава, защото имат интелект колкото на врабче", издават пред вестника от най-близкото обкръжение на Кулагин.


Четете още:

🔴 Как да ги направим щастливи според зодията им- Телците обожават чистотата, Лъв-Когато са център на внимание

🔴 3-годишно дете падна от четвъртия етаж

🔴 Природата е дарила с божествена красота жените от тези 6 зодии





Източник: bgdnes





Коментари

горе