Премахнете отпусналата брадичка и изглеждайте по-млади!



Втората брадичка е проблем, както при пълните, така и при слабите жени. В края на краищата, наддаването на тегло е само една от причините за нейната поява. Като най-честите виновници за този проблем могат да бъдат идентифицирани генетичната предразположеност, възрастовите изменения, отпусната кожа, бързата загуба на тегло, а често и наведената глава.

Често, за да отстранят този дефект, жените се обръщат към пластични хирурзи или козметици. Но се огледайте наоколо: природата ни е дала много средства, които могат да ни помогнат да се отървем от двойната брадичка в домашни условия.

Днес ще ви разкажем за седемте природни средства, които ще ви помогнат да отстраните този недостатък. След което трябва да започнете упражнения, които да направите, за да стегнете контура на лицето.

Как да премахнете двойната брадичка бързо?

Яйчен белтък

Необходимо е да направите една добра маска за лице. Просто смесете 2 белтъка, 1 супена лъжица прясно мляко, 1 супена лъжица мед, 1 супена лъжица лимонов сок и няколко капки масло от мента. Легнете по гръб, отпуснете се, сложете маската на брадичката си или върху цялото лице, шия и деколте. Оставете да престои 15-20 минути, след това измийте с топла вода. Тази маска има прекрасен лифтингов ефект: стяга кожата, прави я еластична и изглажда бръчките.

Витамин Е

Увеличете приема на витамин Е. Той се намира в големи количества в черния дроб, фъстъците и билките. Също така, масажирайте областта, като използвате маслен разтвор с витамин Е. По този начин се увеличава притока на кръв към областта и кожата ще бъде по-еластична и гладка.

Какаово масло

Разтопете какаовото масло на водна баня. Нанасяйте го в зоната на брадичката 2 пъти на ден с много леки движения, без да разтягате кожата. Това ще подобри еластичността й и ще намали увисналата брадичка.

Пъпеш и ябълков сок

Сместа от пъпешова каша и ябълков сок изравнява тена на кожата и допринася за премахването на двойната брадичка. Просто нанесете тази смес с помощта на памучни тампони и оставете върху кожата за 15-20 минути. Тогава изплакнете с топла вода.

Зелен чай

Препоръчваме пиенето на няколко чаши зелен чай без захар на ден, за да ускорите обмяната на веществата и да загубите излишно тегло. Заради наднорменото тегло получавате този неприятен проблем.

Масло от пшенични зародиши

Масажирайте зоната около брадичката с масло от пшеничен зародиш всеки ден в продължение на около 20 минути. След 30 дни просто ще видите резултата. Гушата значително намалява, областта се стяга и става приятна на допир.

Кокосово масло

Ако маслото от пшеничен зародиш се прилага при вече съществуващ проблем, то масажът с кокосово масло предотвратява появата му. Кожата става еластична и опъната.

Природните средства не осигуряват светкавични резултати. Ето защо, за да постигнете желания ефект, трябва да ги използвате редовно, не по-малко от един месец. Вие също така трябва да правите специални упражнения за мускулите на лицето, които не само ще ви спасят от двойната брадичка, но също така ще ви помогнат да опънете целия контур на лицето си.

Насладете се на красивото си лице. И не забравяйте да споделите тези съвети с приятелите си!


Четете още:

🔴 Как да защитим дома си от завистта и омразата на хората

🔴 8 симптома, които издават, че имате проблем с щитовидната жлеза и е време за преглед

🔴 Днес имен ден празнуват хората, чието име означава силният човек на Бог





Източник: otbaba





Коментари

горе