Яница от "Един за друг" изненада с изцяло нова визия / СНИМКИ





Яница от "Един за друг" сподели наскоро нова снимка в Инстаграм, на която е тотално преобразена. Красивата риалити звезда показа, че е предприела доста дръзка промяна на косата си, която определено ѝ отива. Красивата брюнетка винаги си е падала по нестандартните цветове, а сега е съчетала няколко различни, както и сами може да видите от фотото тук:





Освен смяната на цвета, Яница е с доста скъсена коса, а именно тази прическа е доста актуална за новия есенен сезон. Не е ясно каква е причината за дръзката промяна, но е възможно Яница просто да е решила да промени нещо във външния си вид.





Казват, че жените сменят цвета и прическата, когато има голяма промяна в живота им - в личен или професионален план, но невинаги тези твърдения се оказват истина. Припомняме, че се появиха десетки слухове, че Яница и Момчил са другата двойка от сезон две на хитовото шоу, която е сложила край на взаимоотношенията си, но информацията на този етап остава.





Факт е, че към момента Момчил не фигурира в профила на Яница с нито една снимка, но тя е запазила някои сватбени кадри и моменти от "Един за друг", пише vbox. Момчи от своя страна скоро също не е качвал снимки със съпругата си, но всички стари кадри с неговата любима не са изтрити.






Четете още:

🔴 Арестуваха Брендо! Показаха зрелищни кадри как го тръшват на земята / ВИДЕО

🔴 Бойко Рашков забрани на полицаите да дебнат за нарушители, скрити в храстите

🔴 Поп фолкът е шокиран! Емилия ражда на велика дата





Източник: plovdiv24





Коментари

горе