Ген. Деси с колие за 500 лв. на концерта на Пласидо Доминго  



Десислава Радева е разтурила приятелството си с топдизайнерката Невена Николова, която я обличаше за специални поводи години наред. Моделиерката от световен ранг създаваше поръчкови тоалети за първата дама, които разбунваха духовете със скандално високите си цени от порядъка на 5 до 10 хиляди лева.






Съпругата на президента и Николова работеха дистанционно, тъй като моделиерката отдавна се е установила в Лондон, а тоалетите Радева ходеше да мери, одобрява и взема от бутика на Невена до НДК, където лимузината, в която първата дама се вози, бе хваната в грубо нарушение. Преди дни обаче в свое интервю дизайнерката сподели, че вече не работи с Деси. Тя не пожела да разкрие подробности около разтурването на дружбата им, но и с неохота отговори на въпроса дали все още има отношение към стайлинга на президентшата. „Не съм я обличала напоследък, но мисля, че случаят е ясен в медийното пространство. Не искам да поставям моето мнение като ултиматум. В крайна сметка е важно насрещният да го приеме. Свободен избор е на всеки да реши да бъде ли професионално посъветван или не“, отсече Невена.





Веднага след краха на отношенията им с Десислава тя се e завърнала към услугите на бизнес дамата Илиана Алипиева, собственичка на някои от най-скъпите бутици в София и вносител на редица световни дизайнерски марки. Радева пазарувала от магазините на Алипиева, които се намират на улица „Съборна“, в непосредствена близост до сградата на президентството. На концерта на Пласидо Доминго и Соня Йончева пред „Александър Невски“ миналата седмица Деси се появи с
тоалет, закупен точно от бутик на Алипиева. Тя бе облечена в червена рокля с дължина до коляното и дълъг ръкав на не толкова популярната марка „Пени Блек“, която струва 410 лева в сайта на модната корифейка Илиана.







Радева бе съчетала откритото деколте на тоалета с лъскаво колие с камъни, което пък е част от колекцията на бижутерийния гигант „Сваровски“. Накитът струва 250 евро, или 500 лева, и е сред любимите на първата дама. Тя вече го е носила веднъж на прием по случай националния празник 3 март. И тогава го бе комбинирала с червена рокля до земята, която бе ушита специално за коктейла от Невена Николова, докато двете все още не бяха си развалили отношенията.








Четете още:

🔴 Алекс Раева с шокиращи разкрития за живота си

🔴 Хормони в "Игри на волята": Ще има ли нова звездна двойка / СНИМКИ

🔴 НОВА ЗАПОВЕД определи как ще се открие учебната година на 15 септември





Източник: Ретро





Коментари

горе