38-годишна майка на три деца преминава през ада. Да помогнем на Силвия!





38-годишната Силвия Емилова, майка на три прекрасни момчета от Варна, се нуждае от помощ. Миналата година две заболявания застигат жената - вътрешен кръвоизлив и херния на врата. Претърпяла е вътрешна операция, преминала е през рехабилитация, мислейки и вярвайки, че хернията ще премине, както са я уверявали лекарите. Но... уви.





Ето какво написа Силвия с молба за помощ:

"За жалост не стана така, а точно обратното! Влоших се! Започнаха ежедневно силни болки във вратната, гръбначната област и главата, започнах да вдигам и спадам рязко кръвното налягане, докато в последните 6 месеца станаха болките нетърпими! Задната област на врата има голяма подутина! Децата ми дават сили, за да се изправя от леглото! Нямам сили за нищо! Храня се, колкото да дишам! Болкоуспокояващите вече не ми действаха! Диагнозите ми са: Ендометриум и херния на гръбначен стълб.





Обърнах се към мозъчен хирург в Турция! Направен ми бе ЯМР, на което се потвърди, че състоянието ми не е цветущо! Натрошени са 4 диска от началото на гръбначният ми стълб, който притискат нервни точки, защото гръбнака ми е в неправилна права форма! На всеки човек гръбнака е под диаметър 40-50 градуса, а моят е напълно изправен! И четирите диска са много рисковани за състоянието, в което се намирам!





Рискът от фатална инвалидност всеки един момент може да се случи! Рискът за фаталност също е много голям по време на операция в този момент, понеже мястото е тънко като лед и може да се пропука с най слабото докосване! Печеля време!

Сякаш не стига това, а има и още. Миналата 2020 г. получих силен вътрешен гинекологичен кръвоизлив, при който лекарите успяха да спасят живота ми. Ходех само на профилактични прегледи! Имаше леки проблеми, но с медикаменти леко се стабилизираха нещата! През последните месеци започнах да кървя без основание по всяко време! Покрай ежедневните грижи за децата и мисълта, че едва ли ще има нещо сериозно, не си обърнах внимание и бях само на медикаменти! Приятелка успя да ме накара да мина през преглед при гинеколог в Турция!





Установи се, че имам огромна инфекция при вътрешната операция и образувание в матката! Докторът държеше веднага да ми бъде назначена биопсия! С огромна подкрепа и помощ на фирма ЛайтМеди, представители на Турция за България, издействаха тази биопсия да бъде направена! След близо час бях вече на операционната маса! От хистологията се останови, че има полип в матката. И се налага навреме да бъде премахнат първо чрез опит с медикаменти! Защото отстраняването на матката ми на този етап може да доведе до сериозен проблем на щитовидната жлеза и не се препоръчва премахване на матка преди 45 г възраст! Кюртаж или премахване на матката ще е крайният вариант, ако не се подобри състоянието ми! Матката ще бъде постоянно следена, поради възможност от преобразуване на полипа в онкологично заболяване! Ако той бъде отстранен, медицинските лица дават шанс за поява отново!

Изпитвам ужасни болки в матката, контракции и от време на време повръщам кръв! Тепърва ще се установява на какво се дължи това! Без апетит съм, едва ставам, едва си гледам децата, които тепърва имат нужда от майчините ми грижи! Състоянието ми не е добро и не знам как издържам към днешна дата!

Турските лекари предлагат лечение чрез озонотерапия! Това представлява венозно вливания на озон плюс медикаменти.

По тези причини единствената ми възможност е голямо и дълго лечение в Турция! На първи етап от започването на лечението, лекарите предлагат 5 курса хидротерапия, 5 курса специализирана рехабилитация, 10 курса медицински масажи, 5 курса озон венозна терапия, 5 курса айви терапия! Озонотерапията представлява венозно вкарване на озон с медикаменти! Всеки курс ще е за по 20 дни! Между всеки курс ще имам около месец почивка според състоянието ми!





Всеки един ден е надежда за мен, че щом отворя очи, ще мога да се изправя, колкото и да ми е трудно в момента, а не да разбера, че съм вече инвалид с рак!

С това лечение и според това как ми се отразява, дали има промяна на състоянието ми и промяна в диагнозите, лекарите ще вземат решение как ще продължи и дали ще бъдат назначени интервенции или това ще бъде окончателно решение!

Дават шансове за подобрение! Дават шансове за цялостно излекуване! Всичко зависи от мен!

Всичко зависи и от Вас, хора с милосърдни сърца и вярата в добрия край!





В страницата "Шанс за Силвия" ще предоставяме медицински документи, разходно оправдателни документи, снимки на процеса на лечение, моето състояние и лечебно планирани интервенции, проформа-фактури, договори и дарителска сметка! Ще бъдат обявявани кампании в каузата като благотворителни базари, концерти и др!

Сумите за лечение ще са огромни, непосилни за мен и моето семейство!

Господ да ни е на помощ! Благодаря ви!"

Нека всички българи с големи сърца - да помогнем на Силвия да збрави болките и да се радва на децата си!


Четете още:

🔴 ИДЕ ЛИ КРАЯТ: Връхлита ни най-големият астероид

🔴 Банки вдигат таксите за теглене от банкомат

🔴 Ген. Деси с колие за 500 лв. на концерта на Пласидо Доминго  





Източник: glasnews





Коментари

горе