Лиляна от Желязно все по-зле психически след убийството на 8-годишната Виви



31-годишната Лиляна от Желязно, която е обвинена в убийството на детето си, е все по-зле психически, научи "Марица". Състоянието й се влошава с часове и тя не разбира какво се случва. Дотолкова, че не може да разсъждава и да вземе решение да обжалва мярката си "задържане под стража".





От пресцентъра на Апелативния съд съобщиха пред медията ни, че не е постъпила жалба срещу мярката. В случай, че такова бе факт, апелативните магистрати щяха да разгледат искането тази сутрин.





Запознати коментират, че е нямало смисъл от това, защото така или иначе експертизата ще докаже, че е невменяема и тя ще се размине с тежка присъда, която предвижда закона за подобно хладнокръвно убийство.





Към момента се очакват резултатите от назначената психиатрична експертиза. Вероятно Лиляна ще бъде настанена в психиатрия за лечение предвид влошеното й състояние.

По непотвърдена информация Лиляна все още е в болницата, където лекуват раните след опита й за самоубийство с нож.

Припомняме, че трагедията се разигра навръх 1 юни.





Тогава майката облякла официално 8-годишната си дъщеря Виви, после себе си. Малко по-късно обаче настанала касапницата. Съседи чули викове, след секунди заварили страшна картинка. Повикали линейка и полиция. Детето издъхна от раните си, а майката бе приета в болница с опасност за живота.

Заради тежкото й състояние, магистратите направиха изнесено заседание в лечебното заведение, на което решиха, че трябва Лиляна да бъде задържана под стража. 
 


Четете още:

🔴 Прогноза: Врачката на Берлускони провидя нов партиен играч

🔴 Майката на Сузанита с тежки думи към Орхан Мурад

🔴 Ето тайната за щастието на Дени от "Един за друг"





Източник: Марица





Коментари

горе