Отиде ли си любовта? Спипали Джаферович в изневяра



Ваня Джаферович обича да общува с млади и засукани красавици. Бившият футболист не се притеснявал, че е женен и без срам свалял мацки в социалните мрежи, като дори имал и няколко приложения за запознанства, където бил доста активен, твърди „Уикенд”. 





Блондинът e иначе семеен тип, който уж държи на децата и жена си, но явно нищо човешко не му е чуждо. Източниците ни разкриха, че риалити звездата усилено си чател с млади жени, но не разкриха дали Ваня се задоволява само с писане, или е имало и срещи с част от момичетата, с които комуникира.





Хърватинът и най-одумваната участничка от тазгодишния сезон на „Игри на волята” Жени Джаферович сключиха брак преди 10 години, а са заедно от 13 лета. Те имат две деца – Леа на 10 години и Бо на 7 години. Първата „среща“ на спортиста и бившата плувкиня е виртуална – те се запознават във фейсбук, където не Ваня, а Жени е тази, която предприема първата крачка. Гримьорката не крие, че е харесала спортиста от мига, в който го е видяла, затова е решила да провокира съдбата и да му пише.





Любопитно е, че съобщението ѝ било на английски език, понеже, предвид името и националността му, тя предположила, че Джаферович живее извън България. Само че съвсем неочаквано за нея, той ѝ отговорил на български, с което я изненадал приятно.





Дъщеря им Лея се роди на 11 февруари 2012 г. – половин година преди Ваня и Жени да минат под венчилото, а синът им Бо дойде на бял свят навръх националния празник 3 март 2015 г. И двете деца се родиха в Бургас.





Бившият футболист бил много щастлив с Жени, но търсел малко разнообразие, което намирал в приложенията за запознанства, както и в инстаграм, където изобилства от тунинговани красавици, по каквито си падал хърватинът. Разбира се, Ваня упорито криел от жена си, че има регистрация в приложенията, защото иначе би избухнал чутовен семеен скандал.





Джаферович бил доста предпазлив, но девойките, с които флиртувал, го разпознавали. Не е ясно дали и в момента Ваня пише в интернет с различни мацки, но със сигурност е комуникирал с млади девойки, докато съпругата му участваше в „Игри на волята”.


Четете още:

🔴 Ниско самочувствие: Лъсна истинското тяло на Симона Загорова, двойно е на Глория / СНИМКА

🔴 Скандално в "На кафе": На Гала свят й се зави от това своеволие на панелистка / СНИМКА

🔴 Помните ли голямата любов на Деси Слава? Заряза ММА и си вади хляба като...





Източник: Марица





Коментари

горе