Подло предателство: Ивайло Захариев проговори за развода си



„Най-голямото изпитание, пред което съм бил изправян от Бог, е моят развод. Това беше нещо, през което не исках да преминавам. Не исках да слагам край. Направих всичко възможно да запазя този брак”, заяви актьорът. И допълни: „Мълчанието ми по този въпрос даде повод за много спекулации и грешни интерпретации”.





„Реално разводът беше поискан от мен. Не става дума за изневяра, не за някакви конкретни мои действия. Със сигурност имам вина в това да сме се разделили и човекът отсреща да е почувствал, че трябва да се разведем. Но вярвам, че имаше и други изходи от тази ситуация”, подчерта звездата от "Под прикритие".





Според него бракът му с Миряна е приключил заради може би грешните очаквания на бившата му съпруга.

„Допускам, че си е представяла едни неща, а животът ѝ е предоставил други. Но тя не ми каза ясно какво си е представяла. Казани са ми някои неща които съм правил, но така и не разбрах, какво всъщност е трябвало да правя. Почувствах се предаден, Търпял съм много неща, които един мъж не би изтърпял. Едно от тях е дистанцирането ни”, сподели актьорът. 





През септември 2021 г. актьорът, чиято звезда изгря с главната роля в  криминалния сериал “Под прикритие”, се ожени за приятелката си Станислава Славчева като по филмите. Сложи стилен смокинг и папийонка, качи се на кабриолет и отиде да вземе булката си.





Със Станислава имат деца от предишните си връзки - Ивайло Захариев е с двама синове от първия си брак, а тя - с дъщеря. Момчетата на актьора - Филип и Дамян, са ученици във втори и трети клас, а Никол на Стани е на 6 години и половина. 


Четете още:

🔴 Мариана Попова изчезна от медийното пространство! Къде е певицата?

🔴 Пълнотата не е порок: Векилска се гъне като змия / СНИМКИ

🔴 Марта Вачкова и Владо Пенев неразделни





Източник: Марица





Коментари

горе