Павлинка: Отец Иван нападна мъжа ми, накара ме да излъжа



Павлинка, която заедно с 2-годишния си син стана повод за кървавото меле в приюта в Нови хан, извади нова версия, съобщава TrafficNews. Тя заявява пред медията, че сбиването на 15 август не е по вина на нейния мъж Милен. Вината била на отец Иван, който го нападнал с бухалка. Мъжът на Павлинка беше арестуван за нападение с нож срещу отец Иван и негов работник. Тогава свещеникът се отърва с разрязано ухо, а неговият помощник Атанас беше откаран в болница заради рани на гърба.





Според 27-годишната ромка тя решила да каже истината, защото преди два дни била изгонена от приюта, за да не създава повече главоболия.

"Накараха ме да излъжа пред медиите какво се случи. Истината е че, мъжът ми дойде да види детето. Отец Иван го извика и го нападна с бухалка. Мъжът ми изкара нож да се отбранява. Намеси се и Атанас, който после беше откаран в болница. Отец Иван и този Атанас започнаха да удрят Милен. Раницата му падна на земята, вътре имаше буркан с лютеница, който се счупи.





В мелето Атанас падна върху буркана и се наряза по гърба. От това му е раната, а не е наръган с нож. Отец Иван ми каза да разказвам пред журналистите и полицията, че мъжът ми е наръгал Атанас и е порязал него. Тази лъжа ми тежи. Затова като ми каза отец Иван да си ходя, не спорих с него", разказва Павлинка пред TrafficNews.

"Сигурно е била на наркотици, когато ги е говорила тези неща", заявява самият отец Иван, потърсен за коментар.

Според него Павлинка продължава да живее в приюта в Нови хан, заедно с 2-годишното си дете, и никога не е била гонена оттам.


Четете още:

🔴 Тихо!

🔴 Възродителният процес изсели 344 000 турци

🔴 Това са най-властните жени в зодиака - в техните ръце всички просто са пионки в играта им:





Източник: fakti





Коментари

горе