Дъщерята на Мая Манолова със срязано ухо в побой  (СНИМКИ)



Дъщерята на Мая Манолова има богата банкетна култура и е добре познато лице за собствениците на нощни заведения в София и родния на фамилията Кюстендил. Към днешна дата Ралица е вече майка, но хора от обкръжението ѝ издават, че преди време била абонирана за най-актуалните нощни клубове.








Докато била все още несемейна, наследничката на омбудсманката вършеела по дискотеките и понякога се оказвала в епицентъра на грозни пиянски скандали. През 2009 г. щерката на Манолова пострада при масово меле, състояло се в кюстендилска чалготека. Епичният бой, за който все още се носят легенди в Града на черешите, бил предизвикан от прочутата в района ромска фамилия Гольовци, които се спречкали с друга купонясваща в същото заведение компания.









По време на размяната на ритници и крошета Ралица била замерена със стъклена чаша по главата. Изведнъж тя усетила нетърпима болка и осъзнала, че едното ѝ ухо е разрязано на две, а кръвта от разпорения ѝ слухов орган обляла пода на нощното заведение. Веднага я откарали в болница, а от травмата щерката на Манолова се възстановявала няколко месеца. Извършителят обаче така и не бил хванат. След тази случка Ралица не преустановила напълно среднощните купони, а просто подбирала по-добре заведенията, които посещавала.








Макар днес щерката на омбудсмана да претендира, че е скромна майка и домакиня, все още намирала време да се забавлява по барове в компанията на приятелки. Според близки до семейство на Мая дъщеря ѝ наследила купонджийския дух не от майка си, която на младини била доста свита и висяла над учебниците, а не по дансингите на баровете, а от рода на баща си. Нейният чичо – брат на татко ѝ, бил известен музикант в Кюстендилско, който и до ден днешен си вадел хляба с пеене и свирене по кръчмите. Двамата с племенницата му си приличали поразително не само визуално, а и като характер, защото и Ралица била веселячка по рождение.






Четете още:

🔴 Важна промяна за българските студенти на Острова

🔴 1 просто упражнение Х 5 минути дневно = тънка талия и плосък корем. Минус 3 см само за седмица! (Видео)

🔴 Недялко Йорданов: Не се срамувам от сина си!





Източник: Ретро





Коментари

горе