Джулката и Илиян за Мексико: Това е най-хубавата ни почивка досега



Днес, Джулиана Гани и нейната половинка Илиян Найденов се завърнаха от поредното си околосветско пътешествие. 10 дни двойката прекара в една от най-екзотичните дестинации Мексико, където си направиха колоритен образователен тур и посетиха най-интересните дестинации. 

През цялото време от престоя си, те споделяха цветни и колоритни снимки от пътешествието си със своите последователи, като се надяваха да успеят поне малко да ги докоснат до преживяванията им там. 

Тъкмо стъпнали на родна земя, ние хванахме Джулката и Илиян за едно интересно интервю, в което да ни разкажат за емоциите и най-запомнящите се моменти от далечната екскурзия. 

Ето какво сподели светската двойка пред Trafficnews.bg: 

- С какви впечатления останахте от Мексико?

- Доста интересни неща видяхме и много места посетихме, наистина беше уникално. С две ръце категоризираме: Това е най-хубавата ни почивка досега!





- Разкажете ни по-подробно за местата, до които успяхте да се докоснете?

- Бяхме на едно от седемте чудеса на света, а именно древният град на маите Чичен Ица, където се намира пирамидата-храм "Ел Кастильо де Кулкулкан“. На нея са правени жертвоприношения и интересното при нея е, че освен за ритуали, тя е служила и като часовник и календар на маите. Всяка една от страните й отговаря на един сезон от годината, а погледнато слънцето от определена точка, то пречупва сенките на пирамидата и това подсказвало на маите коя част от деня е. В момента амбициите ни стигат дотам, че твърдо сме решили, дай Боже, да успеем да обиколим всичките седем чудеса на света!





Другото много интересно място, което посетихме бяха свещените сеноти, които представляват подземни пещери, някои, от които са изцяло под вода, а други са пълни с вода. В днешни времена се смята, че който се изкъпе в сенотито излиза прероден от там.





Ние ходихме на едно от най-емблематичното им - Ик Кил Сеноте, където аз (Илиян) скочих от 12 метра височина, което беше едно уникално и доста страшничко изживяване. Самите сенотита са като от фантастичен филм, буквално сякаш си попаднал в "Аватар". Няма как да опишем това, което видяхме с думи, затова се надяваме чрез влоговете и социалните мрежи да успеем да докоснем и потребителите до тези красоти. 





Посетихме и Коба, където също има емблематичен храм, който е със 130 стъпала от едната си страна. Там се случи нещо наистина интересно! Всички казваха, че никой не се е изкачвал до горе и не е слизал за под 5 минути, при което аз (Илиян) си направих един експеримент с екскурзовода, дали ще успея за 2 минути и реално се качих до горе за 50 секунди и слязох за по-малко, защото надолу е още по-бързо (особено с търкалянето, което включихме). Направо събрах агитка! Също така в свещеното им сеноте, най-голямото, направих един скок от 6 метра надолу с главата и всички присъстващи в пещерата много се изкефиха и общо взето, където и да се появихме, бяхме голяма атракция, особено на Джулиана свещените и емблематични гърди!

- Вие посетихте и дори тренирахте в един от най-известните фитнеси в световен мащаб, изграден изцяло от дърво и камък Tulum jungle GYM. Разкажете ни за него?

- Това е световноизвестен и емблематичен фитнес, който е бил посещаван от звезди като Тави Кастро - един от най-известните фитнес модели и съпруг на Янита Янчева, Калум Вон Могер - съвременният двойник на Арнолд Шварценегер и популярен бодибилдър, както и много световноизвестни ММА и муай тай бойци. Изживяването от там не може да се опише с думи, затова до дни очаквайте да качим влог от тренировката ни там. 

- Илиян: На мен ми беше мечта от много време да го посетим и наистина съм много щастлив, че успях да тренирам в световния фитнес на звездите. А сега вече в него е ходила и Джулиана Гани, дори снимката, която си направихме пред фитнеса ще бъде поставена в рамка на стената, редом до други звезди, които са го посещавали от цял свят. 





- Какво е отношението на местните към туристите?

- Ходихме много, по 12-15 км на ден. Беше адска жега - 40 градуса, но всички хора много ни се радваха и това, което най-много ни впечатли беше, всъщност, организацията им и отношението им. От всички места, които сме посетили, хората там са най-организирани, най-дружелюбни и абсолютно всичко, до последния детайл, като отношение и това, което бе включено в екскурзиите от почивката ни, беше на топ ниво. 






Четете още:

🔴 Майките на брутално убитите Милена и Дарина се обединиха, искат справедливост за децата си

🔴 Дъщерята на Мая Манолова със срязано ухо в побой  (СНИМКИ)

🔴 Важна промяна за българските студенти на Острова





Източник: trafficnews





Коментари

горе