Салата Булка изненада всички със своя вкус- 10 минути и друго не ви трябва за вечеря



Салата "Булка" е прекрасно празнично ястие, което приятно изненадва с вкуса си. Лесно може да засенчи  добре познатия вкус на традиционните салати

Вероятно се чудите защо тази салата се нарича така. Всичко е много просто. Ако я готвите по нашата рецепта, след това външно ще прилича на бяла рокля на булка, тя е в същата ефирна форма. И също така, защото е много нежна ан вкус. В нея няма люти подправки, няма черен пипер. По принцип определено трябва да опитате.





Съставките

Пушено пиле 300 g

Яйце 4 бр

Крема сирене 4 бр

картофи 2 бр

лук на вкус

майонеза на вкус





подготовка

Нарежете пилето на малки парченца. Можете да замените пушеното пиле с варено филе. Настържете картофите на едро ренде, сиренето, яйцата - на по- дребно.

За да стане салатата нежна, лукът трябва да се маринова. Нарежете го на ситно. Залейте с гореща вода с 1 с.л. л. ябълков оцет 



Поставете салатата на слоеве, като нарисувате решетка от майонеза между тях. Първо сложете пилето. Следва лукът. Поставете картофи над него, не забравяйте да намажете с майонеза.
Следват жълтъци и крема сирене. Най-горният слой е с яйчен белтък.

Подобно на повечето салати, които се подреждат на слоеве, и тази става по-вкусна на втория ден. Ето защо е по-добре да я приготвите предварително. Можете да съхранявате вкусна закуска в хладилника за не повече от 5 дни, но, повярвайте ми, семейството ви ще я изяде по-рано.






Четете още:

🔴 Жената на Борис Солтарийски покори Гърция със сексапил и красота - по-гореща от всякога СНИМКИ

🔴 Слави: 32 партии отказват да върнат парите от държавните субсидии

🔴 Джулката и Илиян за Мексико: Това е най-хубавата ни почивка досега





Източник: За Жената





Коментари

горе