Хороскоп за ПЕТЪК 13ти



Спокоен и ведъра петък. Именно това е най-правилната характеристика на деня, който следва.

Опитайте да щадите силите си и не изразходвайте излишни нерви. Вечерта се разнообразете с нещо познато!

ОВЕН
Действайте почтено

Денят е зареден със силна енергия и е добре да се възползвате от даденостите. За петък не може да се говори еднозначно. За някои от зодията ще е успешен, но за повечето Овни денят ще е труден, ярко напрегнат и изпълнен с непочтеност и лъжи. Шанс за успешни действия, не липсва, но ситуацията ще е доста утежнена поради недостатъчна честност в отношенията.





ТЕЛЕЦ
Успех чрез партньорство

Няма да ви липсва добро настроение, още повече, че имате причини за него. Основен проблем за Телците ще е преградата, която влиятелен човек издига на пътя им. Невъзможно е да я преодолеете, независимо че приложената от вас тактиката ще е изключително хитра. Надеждният гарант за сполуката ви е единствено партньорството с хора, на които вярвате.

БЛИЗНАЦИ
Не прибързвайте

Потърсете си подходящите начини, чрез които да се поддържате в добра кондиция и сила на духа. Доста сложен за осъществяване на деловите намерения, петък подчертава, че Близнаците ще бъдат обект на подли удари от един или повече противници. Въпросните събития засягат обстоятелства от делово естество. Ако не прибързвате и сте методични, ще преодолеете неприятелите си.





РАК
Честността е гаранция за успех

Пред част от вас ще възникнат затруднения, свързани с невъзможността да изпълните свое намерение. Вашият шанс за сполучлива реализация на целите, лични, финансови или делови, никак не е слаб, а успехът си ще постигнете чрез честни действия. Решите ли да лъжете и да хитрувате, ще последват проблеми, отстраняването на които не е сигурно. Ще последват много нерви и провал.

ЛЪВ
Много силен късмет

Имате интересни идеи за развитието на работата си и днес ще ви се отдаде чудесна възможност да ги споделите с хора, които могат да ви бъдат от полза. Вашата сполука през този ден ще се дължи на изключително силния ви късмет, който ще е същинската причина да реализацията на делови, финансови или лични цели. Възникнат и условия за успешна реализация чрез хитри действия,към каквито не е препоръчително да се насочвате.

ДЕВА
Не си служете с хитрост

Постигайки целта си днес, ще се почувствате удовлетворени и по-сговорчиви. Този ден създава ситуации, които ще тласнат мнозина от Девите към хитруване, с цел по-лесна и бърза реализация во целите. Не е препоръчително да го правите, защото не е изключено идеята ви да бъде уловена и разшифрована, след което да се сблъскате с почти непреодолими пречки.





ВЕЗНИ
Хубав ден, но избягвайте кавгите

Открили сте добра перспектива за професионалните си и лични предпочитания и ще работите, за да я реализирате. Силни възможности за решаване на проблеми, ярка подкрепа от късмета, но и значителна нервност, която ще предизвика остри, и дори груби реакции у мнозина от зодията. Владейте се и не влизайте в разправии, защото ще прераснат в кавги, а сега позициите ни не са особено стабилни.

СКОРПИОН
Успешно придвижване напред

Не проявявайте излишна мнителност, а дайте в аванс от себе си. И след това ще получите онова, което ви се полага. Планетното разположение гарантира напредъкът на Скорпионите, но за съжаление за някои от представителите на зодията, това разгръщане ще е бавно. За  да достигне пълнота ще са необходими няколко месеца. Петък е характерен с благоприятни къси пътувания.

СТРЕЛЕЦ
Стратегическа стабилизация

Имате нужда от промяна, но не сте сигурни какво точно да промените. По своите ползотворни възможности, петък е твърде ползотворен за Стрелците. Успехът ви ще е подчертан за парични печалби и за провеждане на делови преговори. За някои от родените н знака започват ярки промени от делово естество. Ще стабилизират стратегическата ви позиции.

КОЗИРОГ
Ще ви атакуват лъжци

Днес ще постигнете желаните резултати и придобивки, ако подходите към задачите си грижливо и с нужната отговорност. В петък условията за Козирозите са благоприятни и ще ни позволят да реализирате делова цел, или да постигнете финансов успех. През този ден най-изразителен е късметът ви. Въпреки това няма да е лошо да сте по-внимателни във взаимоотношения от професионален тип.

ВОДОЛЕЙ
Смекчете остротата

Ще откривате радостта в малките неща и това ще ви прави по-интересни за околните. Мнозина от Водолеите ще се опитат на основата на лъжи и хитрост да реализират ползи от някаква ситуация, но освен повече напрежение и повишената нервност, друго едва ли ще се случи. Демонстрирате ярка острота към заобикалящите ви, което със сигурност е доста лош подход.





РИБИ
Не влизайте в противоречия

Вникнете в детайлите, които определят работата ви, като прецизна и не се подписвайте върху документи с неизяснено съдържание. Звездният небосклон подчертава вашата стабилност, но това не пречи на мнозина от Рибите да са нервни и дестабилизирани. Явно става дума за повишена емоционалност, която просто трябва да овладеете. Избягвайте разправиите, защото не е изключено някой да ви нанесе лош удар.






Четете още:

🔴 29-годишният Валентин – от 10 години по улиците на Пловдив без ЕГН и без дом [СНИМКИ]

🔴 Българи блокирани от бедствието в Испания след поройните дъждове

🔴 Съсипаха селското стопанство, развито по времето на Живков





Източник: За Жената





Коментари

горе