Как да спрете главоболието моментално. Чаша от тази напитка ще ви спести от мигрена!



Хората, които страдат от мигрена, знаят, че това е ужасна болка, която всъщност не може да бъде спасена. Ключовата дума обаче е тук - „фактически“.

Мигрените могат да ви разстроят.

Това може да ви съсипе живота. По-лошото е, че не винаги е възможно да я победим с обезболяващи.



Но какво да правим в такива случаи? Малко хора знаят, че има метод, който помага на почти всички хора. Това е метод на традиционната и народната медицина, който сега е по-критикуван, отколкото подкрепян. От вас зависи да решите, но не струва нищо да опитате.





Предложеният метод за лечение на мигрена е много прост:

Всичко, от което се нуждаете, е сол и лимонов сок.

На първо място, трябва да изберете сол. В идеалния случай тя трябва да бъде с високо качество. Най-добре е да използвате хималайска кристална сол, тъй като тя е силно обогатена с минерали. Тази сол съдържа 84 елемента, което е повече от добре, като се има предвид, че науката знае 118 от тях.





Солта може да ви спести главоболие , мигрена, да увеличи серумните нива на сератонин, да укрепи нервната система, да нормализира киселинно-алкалния баланс в организма.





И така, това, което трябва да направите, е да изсипете сока от 2 пресни лимона в чаша и да добавите към него 2 супени лъжици сол. Разбъркайте, прехвърлете в по-голям съд и добавете към него чаша (200 мл) вода. Разбъркайте напитката и я изпийте на една глътка.





На вкус - отвратително! Но тази отвара действа моментално, сякаш е магия! Само след няколко минути ще почувствате голямо облекчение, болката постепенно ще започне да намалява.

 

PS Напитката не се препоръчва на хора с високо кръвно налягане.


Четете още:

🔴 Много сериозни здравословни проблеми за Даниел Петканов

🔴 РЕТРО: Ген. Деси се събра със сина си          

🔴 Медицинска сестра емигрира в Испания





Източник: За Жената





Коментари

горе