Жената на Любо Нейков се отказа от фамилията му  





Любо Нейков държи встрани от светлините на прожекторите семейството си. Комикът е уважил желанието на съпругата си Гинка тя да не бъде публична личност, а дъщеря си Ана пази като писано яйце.

Макар през годините неведнъж да се е спекулирало, че актьорът и жена му са пред развод, те просто не обичат да демонстрират отношенията си. За да не свързват името й с това на мъжа й, Гинка дори е предприела по-сериозни мерки и никъде не се представя като Нейкова, а с моминската си фамилия Естова.






„Ретро“ се сдоби с уникални снимки от личния архив на семейство Нейкови, които показват, че половинката на Любо все пак няма фобия от обектива на камерата, а тъкмо обратното. Освен че Гинка професионално се занимава с фотография, тя обича да снима ваканциите на семейството в чужбина. Поне два пъти годишно те пътували в пълен комплект, а тази есен посетили заедно Френската ривиера.






От фотосите се вижда, че камерата обича единствената дъщеря на Нейков, която се е превърнала в същинска красавица. 8-годишната Ана, която от тази есен е третокласничка, учи в едно най-скъпите школа у нас. Към момента дъщерята на актьора и продуцент е възпитаничка на столичния френски лицей „Виктор Юго“. Училището има отлична слава, но образованието там не е достъпно за повечето български деца. Обучението в лицея е изцяло платено, а справка с новия ценоразпис показва, че само за 1 учебна година Любо и останалите родители, пратили децата си там, плащат по 10 хиляди лева. Шефът на „Комиците“ обаче не искал да прави компромиси с образованието на наследничката си и не пестял средства, за да я прави щастлива.






Не е тайна, че преди Ана да се роди, с жена му Гинка загубиха първата си рожба. Вторият драматичен за семейството момент беше, когато се заговори, че комикът е имал извънбрачна афера с журналистката Генка Шикерова.


Четете още:

🔴 Предателство! Сценарист на Слави го остави с пръст в устата СНИМКА

🔴 Тревога в Швейцария: "Почти всеки десети българин е безработен"

🔴 Погребват баща на две деца, загинал при строежа на магистрала Хемус





Източник: Ретро





Коментари

горе