Жената Слънце от Бургас лекува болести за 7 дни  






Стоянка Недева от Бургас е сред най-прочутите лечителки у нас. Сред жителите на морския град е известна като Жената Слънце. Нарекли я така, защото лекувала с феноменалната си енергия и с цялата си душа.

Местните разказват, че Стоянка е спасила животите на десетки хора, при това без лекарства и нечувани отвари. Пред дома й винаги било пълно с народ, а опашките се виели от сутрин до пладне. Лечителката си спечелила доверието на хората, защото никога не връщала човек, дошъл да потърси помощ при нея. Посрещала всеки с блага дума и широка усмивка. Рядко имало такива, които да си тръгнат без облекчение на проблеми още на мига. В повечето случаи болестите, при които Недева помагала, отшумявали като по чудо още през следващите седем дни.






Лечителката разкрива, че е учила занаята от най-добрите в
алтернативната медицина. От години тя не признава хапчета или друга химия. Разчита само на ръцете си, където всъщност била концентрирана нейната свръхестествена сила.
Твърди, че към всеки се отнася с огромно доверие и обич независимо от възрастта и дали той вярва или не на нейните методи. Признава, че има болести, които не иска да лекува. Не че не може, но така се меси в делата на Бог.






Затова не изгаря да го прави. Сред заболяванията са тези, свързани с очите. Както и с детската церебрална парализа. С всичко останало по нейни думи може да се справи. „Когато пациентът легне на кушетката, само с едно замахване на ръка усещам проблема му“, казва Жената Слънце. „Има ли тръпнене по пръстите си, значи в организма му има гной. Усещам ли хлад по дланите си, касае се за настинка. Много ли е топлината, тогава в организма на болния се развива някаква инфекция“, допълва тя. Стоянка Недева лекува само с масажи и други методи от нетрадиционната медицина, но никога с медикаменти.






И срокът на лечение продължава максимум седем дни. Най-важното е, че винаги и сама „напипва” проблема, без хората да са й споделили предварително от какво страдат. Често се случвало да разгадава и диагнози, които специалистите не са могли да открият.


Четете още:

🔴 Невероятно! Тази българска красавица проби в Холивуд

🔴 Рускинята Наталия от Поморие: Защо българите обичат Путин и мразят ЕС и НАТО, като половината им бюджет идва от ЕС

🔴 Ядем бананите погрешно





Източник: Ретро





Коментари

горе