Невероятната история на Марина, която стопи 58 кг и се омъжи за доведения си син



Марина Балмашева е на 35 години. Родена е в град Кубан, Краснодарска област в Русия. Инфлуенсърката решава да сподели с последователите си в Инстаграм своята невероятна трансформация. Марина един ден решава, че има нужда от сериозна промяна в начина си на живот и във външния си вид. В началото тя привлича почитатели със своята откровеност. Рускинята прилича на много други жени – омъжена е от години, а покрай брака си е изоставила външния си вид и е натрупала доста килограми. След това предприема решителен път към промяна и междувременно без особени притеснения споделя Instagram как се променя тялото ѝ под влиянието на диета и упорити тренировки.

диета





Марина става приемен родител на не едно, а на цели пет деца. Отглежда ги и ги възпитава с много любов. Десетки коментари трупат и постовете ѝ, в които споделя открито за отслабването си и за пътя към новото си тяло. Той включва и две пластични операции за прибиране на корема.

Нищо от тази впечатляваща искреност не успява да донесе толкова внимание на Балмашева, колкото разводът ѝ и последвалата връзка, която започва… с нейния доведен син Владимир.

За нейните нестандартни романтични взаимоотношения споделя самата тя, отново в социалните мрежи, като публикува колаж от две снимки. На едната е тя на 22-години, а до нея е седемгодишният Владимир. На другата Марина е отслабнала драстично, лицето ѝ сияе от щастие и тя е в прегръдките на симпатичен синеок младеж. Той, оказва се, че е самият 20-годишен Владимир, възмъжал и много влюбен в доведената си майка.

диета





Марина се омъжва сравнително млада, на 23 години, за десет години по-възрастния от нея Алексей. Животът ѝ обаче не се развива като приказката, която е очаквала и постепенно бракът навлиза в криза, от която така и не успява да излезе.

Балмашева сама признава, че започва да обръща все по-малко внимание на външния си вид – спира да се гримира, да се опитва да бъде привлекателна и постепенно напълнява. Тази незавидна промяна не остава незабелязана и Алексей все по-често си позволява критики към Марина и към теглото ѝ. Сега, когато поглежда назад, рускинята споделя, че се е чувствала ужасно нещастна от думите на съпруга си.

диета
Възрастовата разлика от десет години също започва да оказва влияние. Марина има чувството, че води твърде скучен и монотонен живот, а дори още не е навършила 30 години. Неудовлетворението от външния ѝ вид допълнително я потиска и критиките на Алексей само наливат масло в огъня.





В един момент Марина решава, че е време за промяна, но със свалянето на 58 килограма идват и още по-шокиращи промени.

диета

С новото самочувствие от далеч по-слабата и спортна фигура идват и новите очаквания от живота. Балмашева едва минава 30, но все повече усеща, че бракът ѝ не върви и мъжът ѝ се държи все така пренебрежително и дори оскърбително към нея, въпреки сваленото тегло.

Междувременно, постовете на Марина в профила ѝ в Instagram й носят над 400 хил. последователи. Всички са вдъхновени от промяната на рускинята и от начина, по който резултатите са постигнати. Тя щедро споделя снимки отпреди отслабването си, за да демонстрира колко фрапираща е разликата „преди-след“ .





диета

Следващите стъпки са раздяла с Алексей и молба за развод, а не след дълго избухва скандалът. Марина всъщност е във връзка с доведения си син и готви сватба с него. Кадърът с прегърнатите Балмашева и Владимир носи малко положителни коментари и пожелания за любов и разбирателство и лавина от критики и нападки. Не е трудно да се предположи, че след признанието на Марина, че е със сина на бившия си вече съпруг, идват грозни реплики и обвинения и то от напълно непознати хора.

Тя е категорична, че любовните взаимоотношения между нея и 15 години по-младия Владимир са започнали едва след развода и че не е изневерявала на мъжа си, докато е била в брак с него. Убедена е, че никога не е предполагала, че животът ѝ ще се обърне по този начин и пише абсолютно същото в свой пост в Instagram, в който посочва, че при нея този обрат я е срещнал с човека, който я кара да се усмихва.

„Знам, че някои хора ще ни съдят, други ще ни подкрепят, но ние сме щастливи и ви желаем същото“ –

пише Марина под друга снимка, отново прегърната с Владимир.

диета





Балмашева и новият ѝ приятел вече подготвят венчавката си и допълват, че със сигурност искат да имат и бебе. В същото време четири от петте приемни деца, които тя и Алексей са приютили, вече живеят при нея и свикват с новата обстановка. Рускинята не пропуска да пише в социалните мрежи колко щастлива се чувства е момента и как всичко си е дошло на мястото.

По нейни думи огромната заслуга е на Владимир, който я кара да се чувства по-млада. Балмашева казва, че вече не се усеща като домакиня и като жена, затворена вкъщи без никакви хобита и интересни занимания. Освен това е категорична, че не се страхува, че приятелят ѝ един ден ще си намери по-млада и привлекателна жена.

диета

„Той ще порасне и ще стане млад и смел мъж“ –

с тези думи Марина обяснява защо не мисли, че в един момент може да се окаже изоставена.





Още през март месец тази година Алексей се появява в риалити шоуто „Прямой ефир“, където дава откровено интервю за отношенията си с Марина. Той е категоричен, че е знаел за изневярата на съпругата си далеч преди развода, но просто не е знаел как да постъпи, след като

Нещо повече, Алексей описва една неприятна вечер, в която дори е чул Балмашева и Владимир да правят секс в съседната стая, под собствения му покрив. След това Марина просто се прибрала в общата спалня, легнала и заспала. 45-годишният мъж бил толкова шокиран, че не успял да каже и думичка. Допълва и че седмици наред е обмислял какво и как да каже на жена си и е събирал сили да повдигне въпроса за изневярата.

диета





В предаването Алексей признава, че Балмашева е „сторила същото и с него“, защото когато я срещнал, той е женен за друга жена, с която освен Владимир, има и още едно дете. Тогава, по думите му, Марина го принуждава да се раздели със семейството си, за да се ожени за нея.

И до днес рускинята яростно опровергава разказите на бившия си съпруг. И в „Прямой ефир“, и в своя Instagram профил тя повтаря, че е била в един нещастен брак, от който е търсила изход, а любовните й взаимоотношения с Владимир започват, след като напуска общия дом и се разделя официално с Алексей.

Колкото до новата ѝ връзка с доведения ѝ син, Балмашева отново казва – най-важното е, че в момента е по-здрава, по-самоуверена и вече е убедена, че е намерила любовта на живота си.


Четете още:

🔴 Вече е факт: край на свободното придвижване към Великобритания

🔴 Градушка, ураган и потоп на запад! Идва към нас, вече удари Видин СНИМКИ+ВИДЕО

🔴 Майката на Георги от Пазарджик с трогателни думи към лекарката, помогнала на сина й





Източник: delo.bg





Коментари

горе