Рокада в bTV! Биха шута на Славена Вътова, в стола й сяда... СНИМКА



Славена Вътова се сбогува завинаги с Би Ти Ви. От два месеца дългокраката красавица не се подвизава в "Шоуто на Николаос Цитиридис", а от телевизията са проумели, че миската няма място при тях, пише Lupa.bg. От 1 май тя официално вече няма нищо общо с продукцията, съобщи човек от екипа.

Славена бе свалена тихомълком от ефир, но почти всички зрители са във възторг от скоростното й изчезване от медията. От екипа на предаването умуват кой да заеме мястото й, като не изключват и Лора Крумова да застане до Цитиридис. 





Крумова от няколко месеца заема шефско място в  Би Ти Ви​​​​​​​. Журналистката успя да се уреди като зам.-главен редактор на "Шоуто на Николаос Цитиридис", но нищо чудно да приключи с работата зад кадър. 





Припомняме, че преди да стане част от "Шоуто на Николаос Цитиридис" по Би Ти Ви​​​​​​​, Славена бе жури и в "България търси талант" по същата медия. Зрителите недоволстваха, че миската без никакви таланти оценява качествата на кандидатите за шоуто. Чашата обаче преля след като Вътова се уреди при Цитиридис, където за щастие на тв аудиторията, изкара едва няколко месеца.





У публиката остана горчивото усещане, че някой на всяка цена пробутва Славена на екран, въпреки че тя нито блести с начетеност, нито с "неустоимо екранно присъствие".


Четете още:

🔴 Градушка като орех удари Бургас

🔴 Срещу 100 до 600 лв. в тайна Viber група: Катаджии предупреждавали за камери

🔴 Никога не дръжте дезинфектант в колата си, ето защо





Източник: Марица





Коментари

горе